Tarih: 20.03.2023 13:40

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GENÇLERE UMUT OLUYORUZ!’

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın,

‘GENÇLERE UMUT OLUYORUZ!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Aydın, ‘Gençlere Umut oluyoruz’ dedi.

‘İlk defa oy kullanacak 4 bine yakın arkadaşımızı ziyaret ettik’

Başkan Aydın, açıklamasında şunları söyledi: ‘CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları olarak ilçemizde ilk defa oy kullanacak 4 bine yakın arkadaşlarımızı kapı kapı ziyaret ettik. Yaptığımız ziyaretlerin bilançosunu çıkarttığımızda, gençlerin yüzde 90’ı siyasi hükümetten son derece rahatsız ve kendilerine umut olarak görmüyorlar.’

‘Gençlerin ve ailelerin en büyük sorunu ekonomi’

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘Gençlerin büyük bölümü ekonomik buhran içerisindeler. Üniversiteye maddi imkansızlıklarnedeniyle nasıl gideceklerini düşünüyorlar. En düşük kiralık daire fiyatı 4 bin TL’yi bulan ülkemizde; kırtasiye, giyim, ulaşım, sosyal aktiviteler derken aylık masraf en az 8-9 bin TL’yi buluyor. Gençler ve çocuklarının okumasını isteyen aileler bu yükün altından nasıl kalkacaklar? Ekonominin yanında işsizlikle boğuşan, her geçen gün bunalıma giren gençler de çoğunlukta. Dişini tırnağına takıp, çocuklarını okutan aileler ise çaresizlik içerisinde. Temel hak ve özgürlükler, yaşam koşulları ve barınma sorunlarını hiç söylemiyorum bile. Hal böyleyken siyasi iktidar gençlere nasıl umut olacak?’ dedi.  

Aydın, ‘Gençler umudu Millet İttifakı’nda görüyor, büyük bir ilgi gösteriyorlar! Bizler Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde halkın iktidarını kuracak, gençlere altın gelecek kuracağız!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —