Tarih: 24.01.2021 09:06

CHP İlçe Gençlik Kolları’ndan, GAZETEMİZE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, İlçe Sekreteri Metehan Aydın ve Bilişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Özdemir eşliğinde gazetemizin İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ziyaret ettiler.

“Gençlerin sorunlarına çözüm bulmak en öncelikli hedefimiz’

Hoş bir muhabbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette  CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, “Pandemi nedeniyle bazı faaliyetlerimize ara vermiş olsakta arkadaşlarla her zaman bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Özellikle gençlerimizin işsizlik oranının hızla yükselmesi önemli bir sorun olarak karşımızda duruyor. Ayrıca önümüzdeki aylarda ülkemizin gündemine erken seçiminde geleceğini düşünüyor, bunun içinde özellikle gençlerin sorunlarına çözüm bulmak ve önerilerimizi sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Plaket takdim ettiler

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkma İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre’ye Gazetemiz adına yaptırdıkları plaketi takdim ederek basın hayatında başarılar diledi. İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre’de Başkan Korkmaz ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —