Tarih: 13.02.2024 15:02

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, “SAHA ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri,

“SAHA ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, haftalık olağan basın açıklamasında 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar konusunda bilgi verdi. Başkan İşeri, “31 Mart sabahına kadar saha çalışmalarına devam edeceğiz ve adayımız Özgür Yılmaz’ı Gölcük’ün belediye başkanı yapacağız” dedi.

“Seçimi kazanmak adına biz kadınlara önemli görevler düşüyor”

CHP İlçe kadın Kolları Başkanı İşeri, saha çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz süreçte partimiz, yerel seçim sürecine istinaden aday adaylıklarını almaya başladı ve belediye başkan adayının belirlenmesi konusunda adımlar attı. Bu kapsamda Gölcük Belediye Başkan Adayımız, Özgür Yılmaz olarak belirlendi. Sayın Yılmaz ile parti binamızda bir kadın buluşması gerçekleştirdik. Burada da bizlere projeleri anlattı. Yol haritamızı da böylelikle çizdik. Seçimi kazanmak adına biz kadınlara önemli görevler düşüyor. Bizler de bu anlamda Belediye Başkan Adayımız Özgür Yılmaz’ın seçimi kazanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz, adayımız ile sahadayız. Sahada çalışmalarımızı yapıyoruz, görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Yine bununla birlikte kapı kapı dolaşıyor, halkımıza Belediye Başkan Adayımızın projelerini anlatıyoruz” dedi.

“Vatandaşlarımız artık değişimi, gelişimi istiyor”

Sözlerine devam eden Başkan İşeri, “Gölcük’te adayımızın da belirttiği gibi geçmişe dönük bir özlem var. Bu özlemi dindirmek, ilçemizi daha ileriye taşımak gerektiğini görüyoruz. Sahaya çıktığımız zaman gerek adayımız Özgür Yılmaz’a, gerekse projelerine büyük bir ilgi var. Halkımız büyük bir hevesle belediye başkan adayımızı, bizleri dinliyor. Gerçekten bu teveccühü anlıyoruz. Adayımızla yaptığımız saha çalışmalarında, Gölcük’ün her yerinde aynı isteği görüyoruz: Vatandaşlarımız artık değişimi, gelişimi istiyor. Gölcük’ün çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini ifade ediyor. Başkan Adayımıza ilçemizin her yerinden büyük ilgi var. Bu teveccüh ile seçimi kazanacağız ve Gölcük, hak ettiği değeri bulacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —