Tarih: 04.12.2018 12:46

CHP İlçe Kadın Kolları haftalık toplantılarını gerçekleştirdi “ALLAH’IN İZNİYLE BU SINAVI KAZANACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Kadın Kolları haftalık toplantılarını gerçekleştirdi

“ALLAH’IN İZNİYLE BU SINAVI KAZANACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, geçtiğimiz gün parti binasında haftalık olağan toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıya CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi ile partili kadınlar katılım gösterdi.

“Engel değil destek olalım”

Toplantıda konuşma yapan Başkan Çimen, “3 Aralık 1992’den bu yana Dünya Engelliler Günü kutlanıyor. Bugün gerek sosyal yaşamda gerekse iş yaşamının birçok alanında çeşitli engeller ile karşılaşan engelli insanlarımızın farkına varmak ve onlarla birlikte yaşadığımızı unutmamamız gerekiyor. Bu nedenle fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan tam iyi olmak olarak tanınan sağlığın korunması ve geliştirilmesi için çaba sarf edilmelidir. Engeller hayatın ritmini yakalamayı engel olmaz. En büyük engel engellenmektir. Özel eğitim olmadan çağdaş eğitim olmaz. Asıl engeller karşılarına çıkan engeli geçemeyenlerdir. Engel değil destek olalım. Unutmayalım ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Bir hastalık, bir kaza bizleri de engelli yapabilir. Lütfen onlara her konuda yardımcı olalım. Devlet, belediye, kişi, halk olarak elimizden gelen yardımları esirgemeyelim. Onlar engelli değil, biz kafamızla engelliyoruz. Çünkü insanların aklı çalışıyor, beyni çalışıyor” açıklamasını yaptı.

Gittiğimiz her yerde güzel bir şekilde karşılanıyor ve kucaklanıyoruz”

“Çok güzel bir adayımız var. Çok güzel ve verimli bir çalışma içindeyiz. Gittiğimiz her yerde güzel bir şekilde karşılanıyor ve kucaklanıyoruz. Ve bundan da çok mutluyuz. Allah’ın izniyle inşallah bu sınavı kazanacağız” dedi.

“%23 zam istiyoruz”

Başkan Çimen sözlerinin devamında, “Ocak ayı yaklaşıyor. Bakalım bizleri hangi zamlar bekliyor. Biz emekliler en az yüzde 23 zam istiyoruz. Yüzde 40 ila 45’lerde piyasaya zaten zam yapıldı. Şu an zaten ayrıca yüzde 23 devletin verdiği resim ve harçlara koyduğu bir zam var. En az bunun kadar bize zam yapılmalı. Hakikaten çalışanlar açlık, sefalet sınırında çalışıyorlar. Asgari ücretle çalışanların Allah yardımcısı olsun” diye belirtti.

“Allah bütün kadınların yardımcısı olsun”

Başkan Çimen son olarak, “Geçtiğimiz hafta iki kadın cinayete kurban gitti. Neredeyse her gün Türkiye’de kadın cinayetleri işleniyor. Bunların tek sebebi boşanmaya çalışan kadınlar. Evlenmek kadar boşanmakta doğal. Bu kadınlarımızı lütfen devlet korusun. Bu cinayetleri işleyenlere en ağır cezalar verilsin iyi hal indirimi uygulanmasın istiyoruz. Allah bütün kadınların yardımcısı olsun” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —