Tarih: 05.06.2019 16:39

CHP İlçe Örgütü bayramlaşma programında İstanbul mesajı verdi

Facebook Twitter Linked-in

 

CHP İlçe Örgütü bayramlaşma programında İstanbul mesajı verdi

 İSTANBUL’DA KAZANACAK ADAY BELLİ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi Geleneksel Bayramlaşma Programını bayramın 1. günü parti binasında gerçekleştirdi. CHP’liler programda İstanbul mesajı vererek, ‘İstanbul’da kazanacak aday belli’ dediler.

 CHP’nin bayramlaşma programına CHP Kocaeli İl Başkanvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve partililer katılım sağladı.

 Yıldızlı, ‘Tüm partililerimiz 23 Haziran sürecini en iyi şekilde yürütmeli’

 CHP İl Başkanvekili Harun Özgür Yıldızlı, bayramlaşma programında şu konuşmayı yaptı: ‘Bayramları artık ülkemizde göz yaşı akmadan, ocaklara evlat ateşi düşmeden karşılamak istiyoruz. Önümüzde ise ülkemiz adına önemli bir seçim var. Parti olarak 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine hazırlanıyoruz. Bu konuda hepimize görev düşüyor. Tüm partililerimizden süreci en iyi şekilde yürütmesini istiyoruz. Kimsenin ayrıştırılmayacağı, ülkemizde huzurun sağlanacağı, her şeyin çok güzel olacağı nice bayramları hep birlikte karşılamayı temenni ediyorum’ dedi.

 Gürel, ‘Yaşanabilir bir Türkiye için Atatürk’ün izinde çalışmalarımızı sürdürmeye her zaman devam edeceğiz

 CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, bayramlaşma programında şunları söyledi:  “Bayramlarımız mazlumlarla yoksullarla, ihtiyaç sahipleri ile yakınlaştığımız, küskünlerin barıştığı, huzur ve birliktelik duygularının önemi en güzel şekilde kavrayarak hareket edilen günlerdir. Bayramları kardeşçe karşılayabilmemiz için tüm kötü duygulardan arınarak topluma en iyi şekilde fayda edebilmeliyiz. Yaşanabilir bir Türkiye için Atatürk’ün izinde çalışmalarımızı sürdürmeye her zaman devam edeceğiz. Bu vesile ile ilçe örgütümüz çatısı altında sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —