Tarih: 21.10.2022 13:25

CHP İlçe Örgütü’nden TEMAD VE MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Örgütü’nden

TEMAD VE MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, Meclis üyeleriyle birlikte TEMAD’ın 38. Kuruluş Yıldönümü ve Astsubaylar günü nedeniyle TEMAD İlçe Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimini  ve Muhtarlar Günü münasebetiyle  Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler.

38. yıldönümlerini kutladılar

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Anıtpark’ta düzenlenen çelenk koyma törenine katılan Başkan Gürel ve ekibi  tören sonrası 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü nedeniyle TEMAD Gölcük Temsilciliğini ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyaretlerinde CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel “Derneğininiz kuruluşunuzun 38. Yıl dönümünüzü kutlarım sizler sivil toplumun birer parçasısınız, bu anlamda sizlere bugün olduğu gibi her zaman önem veriyoruz vermeye de devam edeceğiz, sizlere bundan sonra uzun yıllar sağlık içerisinde geçirmenizi diliyorum” dedi. TEMAD Başkanı Bekir Tülü “CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri günümüzü kutladılar. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Muhatlar Günlerini kutladılar

TEMAD Gölcük Temsilciliğinden sonra 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Gölcük Muhtarlar Derneğini ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel,  Başkan Bilge Saral ve mahalle muhtarlarının günlerini kutladı. Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Gürel ve ekibine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —