Tarih: 11.08.2022 14:02

CHP Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘İKTİDARA GELDİĞİMİZDE HALKIMIZIN SORUNU BİTECEK’

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri,

‘İKTİDARA GELDİĞİMİZDE HALKIMIZIN SORUNU BİTECEK’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan İşeri, “Partimiz, ülkemiz yararına olacak adımları her zaman atacaktır” dedi.

‘Partimizin kapsamlı çalışmaları var’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, haftalık olağan basın açıklamasında ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ve Aşure Günü hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan İşeri, yaptığı açıklamada “Uzun bir süreden bu yana ekonomik durumun kötüye gittiğini söylemekteydik. Geldiğimiz son noktaya baktığımız zaman hayat pahalılığının sürdüğünü, maaşlara zam yapılmış olsa da gerek ürünlerdeki yüksek fiyatlar, gerekse de alım gücünün düşmesinden ötürü özellikle de mutfaktaki yangının sönmediğini söylemek mümkün. Gıda ürünlerine gelen zamların yanı sıra, enerji tüketiminde de zamların olduğunu görmekteyiz. Vatandaşımız, geçim sorununu ciddi bir şekilde yaşıyor. Gereken önlemlerin alınmaması durumunda daha vahim sonuçlarla karşı karşıya kalabiliriz. Partimizin de bu konularda oldukça kapsamlı çalışmaları var. İktidara gelmemiz durumunda ülkemizin ekonomik durumunu daha iyi yerlere çıkaracak adımları atacağımızdan halkımızın şüphesi olmasın. Partimiz, ülkemiz yararına olacak adımları her zaman atacaktır” dedi.

‘Birlik ve beraberliğimiz daim olsun’

Sözlerine devam eden Başkan İşeri, “Aşure Günü, Hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayının onuncu günüdür. Bu sene Muharrem ayı, 30 Temmuz günü başladı. 8 Ağustos ise Aşure Günü. Aşure, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Aşurenin bu mecazi anlamı, toplumumuz için bugün her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır. Milletimiz, asırlardır sürdürdüğü gelenekle bugün de farklılıkların ahenk içindeki ortak tada katkı sağlamaya, kültürümüzün özünde hep var olan güzellikleri devam ettirme bilinci ile birbirinden farklı tatları aynı kazanda kaynatıp aşure aşı yapmaya, birlikte yaşamanın güzelliğini paylaşmaya devam etmektedir. Farklılıkları bir araya getirerek eşsiz bir lezzetin ortaya çıktığı aşure, bizlere ders almamız gereken birçok mesajı da veriyor. Aşurenin verdiği birlik mesajı ile sevgilerimizi de paylaşarak güzel günler ülkemizin olsun diyoruz” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —