Tarih: 01.12.2022 13:50

CHP Kavaklı Temsilciliği’ni açtı BÜYÜK GÖVDE GÖSTERİSİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kavaklı Temsilciliği’ni açtı

BÜYÜK GÖVDE GÖSTERİSİ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kavaklı Temsilciliği açılış programı geçtiğimiz akşam yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programda seçim öncesi önemli mesajlar verilirken, Başkan Gürel, ‘Ülkemiz iktidarımız döneminde güneşli günlere kavuşacak’ dedi.

Açılış törenine;CHP Kocaeli İl Saymanı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın ve yönetimi, eski ilçe Başkanları Orhan Erol, Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner, Meclis üyeleri ile partililer katılım sağladı.

Tezer, ‘Kavaklı Mahallesi yeniden küllerinden doğuyor’

Kavaklı Mahalle Temsilcisi Semih Tezer, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘ Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayıp bu alanı doldurarak bizleri onurlandırdınız. Hoş geldiniz yorgun demokratlar. Bugün burada Kavaklı Mahallesi’nin küllerinden yeniden doğuşu için toplandık. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizleri tanıyoruz. Biz Sizleri; Tarlada çalışan ellerin nasırından, Fabrika önlerinde sendikal direnişlerden, Sınıflarda,Dershanelerde geleceğimizi yetiştiren yürekli Öğretmenlerden, bu zor hayatkoşullarında yaşam savaşı veren Emeklilerden, Ücretsiz eğitim için direnen KYK borcu altında ezilen Öğrencilerden,İşsizlikten hayalleri kararan gençlerimizden tanıyoruz.’

‘Bizler bu haykırışa bir damla olmaya geldik’

Tezer, konuşmasının devamında, ‘Siz özgür yürekler susmayın. Yalancıya, bozguncuya, rüşvetçiye, ikiyüzlüye, haine, yüzüne yüzüne haykırın. Bizler bu haykırışa bir damla olmaya geldik. Bizleri unutmayın. Sahipsiz bırakmayın. Bu faşizm sağlandığında hep beraber bir şemsiye altında toplanma vaktidir. Vurulup düştüm sanma ey gafil, yiğitler ölmez, gün gelir denizlerde taşar. Dağlar yeşerir, çiçekler açar. Mahir eller de işlenir yürekler. Mustafa Kemaller ölmez. Yaşasın işçileri, Çiftçiler, Emekçiler. Yaşasın tam bağımsız Türkiye. Bizler Meltem Abanoz ablam ile Kavaklı’ya ve Partimize çok çalışarak hizmet edeceğiz. Mahallemizin sorunlarını ilçe Başkanımıza iletip meclis üyelerimizle birlikte uyumlu çalışacağız. Kavaklı Temsilciliğimizin başta partimize, Gölcük’e ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum’ Hoşçakalın Cumhuriyetle kalın’ diye konuştu.

Gürel, ‘Halkımızın sıkıntıları CHP İktidarında bitecek’

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘Bu kalabalığı bu soğukta burada görmekten büyük onur ve gurur duymaktayım. Geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olan Kavaklı Mahallesi inşallah hep birlikte yeniden küllerinden doğup iktidara giden meşaleyi yakacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan, ekonomik sıkıntılardan, gidişattan hepimiz malum muzdaripiz. Bunu da giderecek olan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. Ve buradaki kalabalık inanıyorum ki yerelden başlatarak bunu genele kadar yayacaktır. Dönem birlik günüdür. Birlikte başaracağımız gündür. Ve sizlerinde destekleriyle bu başarının altından kalkacağımıza inancım tamdır.Cumhuriyet Halk Partisi sahaya indi, hodri meydan,koyun sandığı, görelim gidişinizi.Bu temsilciliğin açılmasında çaba gösteren Mahalle Temsilcimiz Semih kardeşime teşekkür ediyor, hep birlikte iktidara gitmek için heyecanla çalışacağımıza inanıyorum, katılımlarınızdan ötürü hepinizde teşekkür ediyorum’ dedi.

İşeri, ‘AKP Genel Başkanını bu seferde yeneceğiz’

CHP Kocaeli İl Başkan Vekili İsmet İşeri, yaptığı konuşmada, ‘Öncelikle Kocaeli İl Başkanımız Sayın Harun Yıldızlı beyefendinin selamlarını iletmek istiyorum. Sayın İl Başkanımız rahatsızlığı yüzünden bu akşam aramızda olmadı. Sayın İl Başkanımıza bu güzel geceyi anlatıp Gölcük seçime hazır diyeceğim. Kavaklı mahalle temsilciliğimizi partimize kazandıran emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Değerli partililerim 20 yıl ızdırap çektik, çoğu bitti azı kaldı. 2023 yılında yapılacak olan seçimde halkımızın teveccühü ile iktidara geleceğiz. Seçim bittiğinde ertesi günü inanın mutlu yüzler, gülen gözler göreceğiz. İstanbul’da iki kez yendiğimiz AKP Genel Başkanını bu sefer de yeneceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. Geliyor Gelmekte olan halkın iktidarı’ dedi.

Açılış Kurdelesi yoğun alkışlar eşliğinde kesildi

CHP Kavaklı Mahalle Temsilciliği’nin açılış kurdelesi; CHP İl Saymanı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, CHP eski ilçe Başkanları Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner ve Turan Dumlu, tarafından kesilerek yoğun alkışlar eşlinde hizmete açıldı.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —