Tarih: 10.04.2023 13:16

CHP Milletvekili 2. Sıra Adayı Harun Özgür Yıldızlı GÖLCÜK’TEN BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Milletvekili 2. Sıra Adayı Harun Özgür Yıldızlı

GÖLCÜK’TEN BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekilliği sıralamasında 2. olarak yer alan ilçemizin tanınmış simalarından Nüzhetiye Köyü’nden Yetim Osman’ın Torunu Rafet Yıldızlı’nın oğlu olan eski Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ayağının tozuyla ilk olarak Gölcük’e gelerek, vatandaşları, Sivil Toplum Örgütlerini ve Gazetemizi ziyaret etti.

‘Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu değişimi hep birlikte yapacak ve başaracağız’

Yanında CHP’nin ağır toplarından Eski İl Başkanı Cevdet Barış ile birlikte yaptığı ziyarette ‘Ben Gölcük’ün bir çocuğu olarak ilk teşekkürümü ve ilk ziyaretlerimi ilçemizde gerçekleştirdim. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu değişimi hep birlikte yapacak ve başaracağız. Herkesin gelir dağılımından eşit olarak faydalandığı, gençlerimizin Üniversiteleri bitirdikten sonra işsiz kalmadığı, yavrularımızın sağlıklı bir eğitim olanaklarına kavuştuğu, eğitimde eşitliğin sağlandığı bir Türkiye Özlemiyle yola çıktık. Başımızın tacı Annelerimiz, Ev kadınlarımız ve tüm Kadınlarımızın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün onlara verdiği her türlü hakkı özgür bir şekilde kullandığı görüşlerini açıkça ifade ettiği yönetime katıldığı ve birlikte yönettiğimiz bir Türkiye istiyoruz. Bunları başaracak halk iradesine değerli vatandaşlarımız sahiptir. Bütün bunları da sahada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletvekilliği adaylığımın kesinleşmesinden sonra özellikle Gölcük’ten çok yoğun tebrikler aldığımı da ifade ediyor, değerli Gölcüklü Hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’

Partinin önemli isimleri Yıldızlı’ya eşlik etti

Ziyarette CHP Kocaeli Milletvekili 2. Sıra Adayı Harun Özgür Yıldızlı’ya; CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Kocaeli Milletvekili 13. Sıra Adayı İsmet İşeri ve Partililer eşlik etti.

.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —