Tarih: 15.09.2024 16:15

CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner “HALKIMIZDAN İLK SEÇİMLERDE YETKİ İSTİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

 “Biz kuruluşun partisiyiz”

Başkan Uzuner yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel beyefendi İzmit Belediyesi tarafından Rahmetli Milletvekili Hasan Bitmez adına yapılan Park’ın açılışını yapmak üzere ilimize geldi. Bizlerde açılış törenine katılarak Genel Başkanımızın yanında yer aldık. Ayrıca İzmit Belediye’miz 2. Kent Lokantası’nın da açılışını Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla yaptı. Büyükşehir Belediyesi 1 saatlik yol üstü otoparkı yüzde 300 zamla 39 TL’ye çıkartırken, Cumhuriyet Halk Parti’li Belediyelerde ise 4 çeşit yemek 40 liradan satılıyor. Tabi ki aramızda fark var. Biz kuruluşun partisiyiz. Halkımız için varız ve bunu yaptığımız hizmetlerle herkese gösteriyoruz” dedi. 

“Kandıralı vatandaşlarımızın istek ve talepleri dinlenmeli”

Açıklamalarının devamında Başkan Uzuner,  “Kandıra’da vatandaşlar protesto yapıyor. Neden yapıyor? Tarım arazileri yok olmasın diye. İlimizi yönetenler halkın sesine kulak vermek zorundalar. Temiz su kaynaklarının dibine tarım alanlarının ortasına çöp tesisi yapılmamalı. Sayın Genel Başkanımızda bu konuya değinerek, Kandıralı vatandaşlarımızın sesine ses olmuştur. Kandıralı vatandaşlarımızın istek ve talepleri dinlenmeli, bu tesis başka bir alana kurulmalı” ifadelerine yer verdi. 

“Fiyatlar bu denli artarken emeklimiz, işçimiz, asgari ücretlimiz, memurumuz ve vatandaşlarımız nasıl geçinecek?”

CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “Ekonomik koşullar hepimizi derinden etkiliyor. Enflasyonun, hayat pahalılığının yorduğu vatandaşlarımız en temel ihtiyaçlarını karşılamakta bile zorluk çekmektedir. Aldığımız bir ürünü bir sonraki hafta aynı fiyatla bulamazken, maaşlar aynı kalmaktadır. Fiyatlar bu denli artarken emeklimiz, işçimiz, asgari ücretlimiz, memurumuz ve vatandaşlarımız nasıl geçinecek? Ekonominin adil olmadığı toplumlarda mutluluk kavramı anlamını yitirir. Halkın alım gücü düştüğünde ekonomi canlılığını kaybeder, esnaf işini yapamaz, dolayısıyla güçlü ekonomi yerini zayıf ekonomiye bırakır. İşte bugün geldiğimiz nokta ne yazık ki burasıdır” dedi. 

“Donanma Kenti Gölcük hak ettiği şekilde yönetilmeli”

İlçe gündemi hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Uzuner, “Gölcük özeline baktığımız zaman geçtiğimiz hafta yeni Devlet Hastanesi’nin açılış töreni yapıldı. Yeni hastanenin ilçemize bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Fakat hastanenin söz konusu eksiklikleri bir an önce tamamlanmalı ve vatandaşlarımıza eksiksiz hizmet verilmeli. Ayrıca Gölcük’ün trafik sorununun acilen çözüme kavuşturulması gerekiyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafikte oluşan yoğunluk yüzünden vatandaşlarımız büyük sıkıntı yaşamaktadır. Gölcük’ün ve bu bölgenin trafik sorunu 2030’a ertelenmemelidir. Ayrıca ilçemize acilen yeni sosyal alanlar kazandırılmalı, sinema salonları açılmalıdır. Donanma Kenti Gölcük hak ettiği şekilde yönetilmeli” dedi. 

“İlçemizin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı var”

Başkan Uzuner, son olarak, “Nüfusu 200 bine yaklaşan Gölcük’ümüzün sorunlarını çözüme kavuşturacak kalıcı projelere ihtiyacı var. Yani ilçe genelinde yaptığınız asfalt yama çalışmaları ile vatandaşları mutlu edemezsiniz. Akşam saatlerinde Gölcük’e indiğinizde sokakların boş olduğunu görmekteyiz. Bugün vatandaşlarımız en küçük alışverişlerini bile İzmit’ten yapmayı tercih ediyorsa bizi yönetenler bunu iyi düşünmeli. Gölcük depremden önce böyle değildi. İşte bu yüzden ilçemizin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı var. Bizler Gölcük’ün sorunlarını biliyor, bu yüzden halkımızdan ilk seçimlerde yetki istiyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —