CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “KONULARIN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner,    “KONULARIN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, ülke ve ilçe gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Uzuner, “Konuların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Yaşanan mobbing olaylarının peşinde olmaya devam edeceğiz”

 

CHP Gölcük ilçe başkanı Mehmet Uzuner, açıklamasında şunları ifade etti: “Biliyorsunuz ki daha önce mobbing uygulamaları ile ilgili bir söylemimiz olmuştu. Gölcük Belediyesi’nde yaşanan mobbing söylemimiz ile ilgili AKP ilçe başkanının açıklamaları olmuştu. Sonra bizim de bazı söylemlerimiz olmuştu. Gölcük Belediyesi’nde kendi insanlarına kadro açabilmek adına kendi düşüncelerine karşı olanlara karşı ilgisiz, alakasız yerlere sürgün yaparak, mobbing uygulamak adına ellerinden geleni yapmaktalar. Kendi çalışanlarınıza takındığınız tavır hiç yakışmıyor. Gölcük Belediyesi’ndeki mobbingden bir an önce vazgeçilmeli. Belediyede yaşanan sürgün olayları da bir an önce bitmeli. Yani insanların ekmeği ile oynamayın. Bu insanların huzuruyla oynuyorsunuz. İnsanların huzuruyla oynadığınızda bu durum onların ailelerine de yansımaktadır. Bizler Gölcük Belediyesi’nde yaşanan mobbing olaylarının peşinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

“Gölcük’ün durumu gözüküyor ve ortada”

 

CHP Gölcük ilçe başkanı Mehmet Uzuner, açıklamalarına, “28 Ekim’de Anıtpark’ta Cumhuriyet Bayramımız ile ilgili sunumumuz olacak. Böylesine önemli bir törenlerin olduğu Anıtpark’ta bir tana havuz var. O havuzun taşları kırılmış durumda ve yıllardır bu şekilde duruyor. Gölcük Belediye Başkanı Anıtpark’a geldiğinde o hattı kullanıyor. Anıtpark’ta yürüdüklerinde birim müdürleri vesaire ilgili birimler süs havuzunun halini görmüyorlar mı? Süs havuzunun halini hiç mi fark etmiyorsunuz? Gölcük Belediye başkanı devamlı açıklama yapıyor. Gölcük şöyle güzel, Gölcük böyle güzel diye. Gölcük’ün durumu gözüküyor ve ortada” dedi. 

 

“Bu konuda muhakkak önlemler alınmalı”

 

Başkan Uzuner, “Çocuk parklarının durumunu devamlı dile getiriyoruz. Parkların durumunu Meclis’te dile getirdik. Çocuk parklarında büyük tehlike var. Parkların etrafı aydınlatılmalı, oralara güvenlik denetimi mutlaka yapılmalı. Siz oraları temiz tutarsanız, oralara akşamları mesken etmiş insanlar gelemez. Oralarda hava karardığı zaman uyuşturucu madde kullanımı ve alkol kullananların olduğu bilgisi geliyor. İnsanlar bu durumdan çok rahatsız. Bu konuda muhakkak önlemler alınmalı. Çocuk parklarını güzelleştirmediğiniz sürece bu sorunlar devam edecektir. Demek ki burada bir yanlışlık var. Emniyetle görüşün, kiminle görüşecekseniz görüşün hiçbir şey yapılmıyorsa o parkları kapatın. Gölcük ne yazık ki kaderine terk edilmiş durumda ve doğru yönetilmiyor. Eksiklikler ortada. Gelinen noktada aileler çocuklarını parklara kendi başına gönderemiyorsa bu durum iyice düşünülmeli” dedi. 

 

“Bizler bu ülkenin ne şekilde kurulduğunu bilincinde olan insanlarız”

Ülke gündeminin de değerlendiren Başkan Uzuner, “Özellikle bu hafta içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde Gazi meclisimizde yapılan bir açıklama maalesef  ülke gündeminde her şeyin önüne geçmiş durumda. Yıllarca milliyetçilik üzerinden siyaset etmeyi rol edinmiş bir partinin genel başkanı bulunduğu grup toplantısında Türkiye millet Büyük Millet Meclisi'nin çatısının altında terörist başının gelip açıklama yapacağına dair bir beyanda bulundu. Maalesef sabıkası tescillenmiş olan birine ki yakalandığındaki beyanlarını hatırlıyoruz. İfadelerinde yapmış olduğu terör eylemlerinin tamamında kendi parmağının olduğunu, talimatlarıyla yapıldığını kabul eden biri. Aradan yıllar geçtikten sonra “Gel mecliste açıklamayı yap” diyecek kadar bir teklifte bulunmak ne devlet aklına ne Türk milletinin geçmişine ne de bundan sonra kuracağı geleceğe yakışan bir durum değildir. Hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Hiçbir şekilde bu işin tarafında da değiliz. Ne kendi partimiz de ne de Gölcük ilçe başkanı olarak hiçbir şekilde taraf olmadığımı beyan ediyorum. Biz Atatürk ve silah arkadaşlarının kurmuş olduğu bu ülkenin ne şekilde kurulduğunu bilincinde olan insanlarız. Aradan yıllar geçtikten sonra bu ülkeyi böyle parçalamak için terörü başı olarak kullanılan Emperyalist güçlerin de farkındayız Onların da karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Bizim için tek gerçek Türkiye Cumhuriyeti devletidir”

 

Açıklamalarını sürdüren başkan Uzuner, “Terörist elebaşının gelip mecliste konuşma yapması ile ilgili açıklamanın ardından İki gün sonra uzun yıllar sonra kardeşi gidip bulunduğu yerde kendisini ziyaret ediyor. Ondan sonra da diyor ki; “Eğer diyor koşullar oluşursa bunu yaparız”. İş artık belli anlaşmalar yapılmış zaten görüşmeler yapılmış da bu bize yansıyan tarafı. Hangi koşullardan bahsediyorlar?  Nasıl bir koşuldan bahsediyorlar? Nasıl bir eşitlikten bahsediyorlar? Biz bunu anlayamadık.

Nasıl bir koşul oluşturmak lazım ki bir terörist başını gelip Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çatısının altında konuşma yaptıracak kadar cesaret buluyorsunuz kendiniz. Hiçbir şekilde ben şahsım olarak söylüyorum bunu ben böyle bir denklemin içinde bulunan bir siyasi hareketin de içinde olacak bir insan değilim. Elimizin tersiyle tamamen itiyoruz. Bizim için tek gerçek Türkiye Cumhuriyeti devletidir. bu sınırlar içerisinde gerçekten yaşamak istiyorsanız yaşayın. Bu ülkede ekonomik krizi yaşıyor muyuz yaşamıyor muyuz diye bakılsın. Yıllardır aynı etnik siyaset üzerinden ekmek yemeye çalışıp havuzda su bitti başka taraftan su doldurmaya çalışıyorsunuz ve bunun yöntemi bu değil. Terörist başını gelip mecliste konuşturmak hiç değildir. Hiçbir şekilde o meclisin ilk kurulduğu güne gelene kadar yapılan onca mücadeleye verilen onca cana nasıl hesap vereceksiniz? Nasıl anlatacaksınız? Bunu bugün hiçbir şekilde kabul etmiyoruz, tamamen karşısındayız. Ülkede terör üzerinden din üzerinden siyaset yapılmasına da tamamen karşıyız” dedi.

“Ülkemizin başı sağ olsun”

Sözlerine devam eden Başkan Uzuner, “Tabi yapıların açıklamaların ardından maalesef Ankara'da TUSAŞ'a  bir terör eylemi gerçekleştirildi. Orada çalışanlarımız şehit oldu. Kendilerine  Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun, ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu ateş tüm ülkeye düştü ama bunların aileleri bu acıyı daha fazla derinden hissediyorlar onlara da sabırlar diliyoruz” dedi. 

 

Haber: Serap DURUKAN

 



Gölcük’te Huzuru Arayanların Adresi DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ

Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde oluşan çukura taş ile önlem aldılar

Değirmendere’de granit tamiri çalışması yapıldı

Değirmendere Sahili güzelleşmeye devam ediyor

Değirmendere mazgal temizleme çalışmaları yapıldı

Değirmendere’de tepki çeken görüntüler

Çınarlık Meydanı’nda ağaç dalı koptu 1 VATANDAŞ YARALANDI

Değirmendere Sahili’nde Çay Bahçesi kültürü devam ediyor AKŞAMI AYRI GÜNDÜZÜ AYRI YOĞUN OLUYOR

Çınarlık Meydan Kafe yoğun ilgi görmeye devam ediyor DEĞİRMENDERELİLERİN BULUŞMA NOKTASI

Yüzbaşılar mevkide kavşak ayakları resimler ile güzelleştirilmeli

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, “%15 HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATIR”

DİSK/Emekli Sen Gölcük Şube Başkanı Ahmet Kasımoğlu, “EMEKLİLER YOKSULLUĞA MAHKUM EDİLMİŞTİR”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden 234 ESNAFA 116 MİLYON 373 BİN LİRA KREDİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı “ÜRETİCİ İLE MARKET FİYATLARI ARASINDA UÇURUM VAR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, “EMEKLİ MAAŞI BAĞLAMA ORANI YÜKSELTİLMELİ”

Başiskele Belediyesi’nden Yeni Üniversitelilere Eğitim Desteği

Gölcük Belediyesi İstihdama Katkı İçin DEV FİRMALARI BİR ARAYA GETİRDİ

Haydi Kocaeli, Cumhuriyet koşusuna!

AK Parti Gölcük 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleşti KEMAL YAVUZ SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

30. Geleneksel Hamidiye Kestane Festivali YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “KONULARIN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükakın: Asla pes etmeyeceğiz

Büyükşehir, su sporları malzemesi alıyor

Geleceğin çevrecileri Lokomotif Köyden çıkacak

İl ve İlçe Nüfus Müdürlerinden Vali Aktaş’a Ziyaret

KO-MEK’in epoksi kursuyla ev ekonomisine katkı

Trafik Eğitim Parkı’nda yeni dönem eğitimleri başladı

BAŞKAN SEZER VATANDAŞLAR VE ESNAFLA İÇ İÇE

Büyükşehir’den 29 Ekim’de ücretsiz ulaşım

Başiskele’de Ağaçlara Sonbahar Bakımı 

Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında Gerçekleşti

184. Yıl Dönümünde PTT Heyetinden Vali Aktaş’a Ziyaret

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner’den İSTANBUL MİTİNGİNE DAVET

Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu’nda DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet’in 101. yılı doya doya kutlanacak

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü Gebe Bilgilendirme Sınıfında ANNE ADAYLARINA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Başiskeleli Çocuklar Akıl Oyunları Atölyesinde

Anne karnındayken karnında kitle tespit edilen Hazal Bebek HENÜZ 22 SAATLİKKEN AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Bat, “Engelli park yerlerine duyarlılık bekliyoruz”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘TRAFİK SORUNU ACİLEN ÇÖZÜLMELİ’

Sezaryen yerine normal doğumu teşvik etmeyi hedefleyen gebe okulunda eğitimler tamamlandı "İSTEĞE BAĞLI SEZARYEN KAVRAMINI YOK ETMEK İSTİYORUZ”

Erzurumlulardan Körfez’e tatlı ziyaret

Kocaeli’de 20 bin çocuk binicilik sporuyla tanıştı

112. Sokak’ta bozulan yaya yolunda parke bordür tamiri yapıldı

İbriç ameliyat oldu

Körfezli güreşçiler yeni sezon için harıl harıl çalışıyorlar

Ryan Mendes: “Seri başlattık, lider olduk”

Yükleniyor