CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Çimen, ‘BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ’
CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Çimen, gençlik kolları olarak partilerine çalışmaları ile destek vereceklerini belirterek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Başkan Çimen, “Geçtiğimiz ay ilçe gençlik kolları kongremiz ile görevimizi devralmıştık. Kongremizin ardından çalışmalarımıza hemen başlayıp, ekibimizi oluşturduk. Ardından mahallelerimizde görev yapacak arkadaşlarımızı belirledik. Çünkü bizim için mahalleler büyük önem taşıyor. Amacımız Gölcük’te yaşayan bütün genç kardeşlerimize ulaşmak. Bunun için kongre sürecimizin ardından yoğun bir çalışma dönemi yaşıyoruz. İlçe örgütümüzde başkanlığım çok iyi karşılandı. Güzel temenniler almak, büyüklerimizin ve kardeşlerimizin desteğini almak beni ayrı bir motive etti. Zaten uzun süredir Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altındayım. Partimi tanıyor ve partimizin hedeflerini çok iyi biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı en önemli miraslardan birisidir. Bizler her zaman bu mirasın savunucuları olacağız. Partimizin uzun zamandır iktidar olma özlemi var. Gençler olarak çalışmalarımızla partimizin gücüne güç katacağız.”
‘HALKIMIZIN PARTİMİZE GÜVENİ ARTMAKTADIR’
Çimen, “Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları olarak önümüzdeki süreçte partimize üye kazandırma çalışmamız olacak. Partimize daha fazla gençleri kazandırmayı hedefliyoruz. Biliyorsunuz ki halkımız mevcut iktidarın yaptığı yanlış politikalardan çok yoruldu. Son yerel seçimde halkımızın partimize olan güveninin arttığı açıkça görülmüştür. Bizler bu bilinçle ilçemiz özelinde çok çalışıp, partimize en iyi şekilde destek vereceğiz. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk biz gençlere her zaman güvendi. Bizler bu güveni asla boşa çıkartmayacağız. Gençlere sorduğumuzda bize ilçemizde en büyük eksikliğin sosyal donatı alanları olduğunu söylüyor. Neredeyse 200 bine gelen bir nüfusu olan Gölcük’ün bir sineması dahi yok. Bu durum tabi ki de genç arkadaşlarımızın ilçemizde kalmasının önüne geçmektedir. Birçok gencimiz boş vaktini İzmit’te ya da şehir dışına çıkarak geçirmektedir. Gençleri ilçemize çekecek projelere ihtiyaç vardır. Gölcük’te sosyal alanların eksikliği ne yazık ki birçok gencimizi ve vatandaşımızı ilçemizden uzaklaştırmaktadır. Bizler bütün bunların farkındayız ve bu sorunların çözümünün Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında olduğunu biliyoruz” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
ARA TATİLDE 230 ÇOCUK BİNİCİLİKLE TANIŞTI
GÖNÜL KAZAN İLE SOFRALAR BOŞ KALMIYOR
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
MHP KOCAELİ’DEN BAYRAMDA YOĞUN PROGRAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK PARTİ İL BAYRAMLAŞMASI’NA KATILDI
GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
235 ARAÇ VE 630 PERSONELLE 24 SAAT ÇALIŞMA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ
KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN DOPDOLU GEÇTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN BARIŞ VE HUZUR DİLEĞİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




