Tarih: 02.08.2024 17:13

CHP Heyetinden, Vali İlhami Aktaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Vali İlhami Aktaş, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli İl Başkanı ve ilçe belediye başkanları Vali Aktaş’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 

‘Başarılar diliyoruz’

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekilleri; Mühip Kanko, Nail Çiler, Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Vali İlhami Aktaş’ı katılım sağladı. CHP Kocaeli Milletvekilleri ve beraberindeki heyet Vali Aktaş’a, kabullerinden dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.

 

Hayırlı olsun temennileri için teşekkür etti

 

Vali İlhami Aktaş, CHP Kocaeli Milletvekillerine ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti. CHP Heyeti ve Vali Aktaş, ziyarette bir süre sohbet edip görüşerek, hayırlı olsun temennileri için teşekkür etti. Vali Aktaş, bütün çalışmalarının Kocaeli halkı ve Kocaeli için olacağını belirterek, ‘Halkımıza yakışan çalışmaları ortaya koyacağız’ dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —