-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner “ALIŞVERİŞ BOYKOTUMUZ 2 NİSAN 2025 TARİHİ İLE SINIRLIDIR”
CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Genel Başkanları Özgür Özel’in çağrısı ile gerçekleştirdikleri 1 günlük ‘’boykot’’ ile ilgili basın açıklaması yaparak“Alışveriş boykotumuz 2 Nisan 2025 tarihi ile sınırlıdır” dedi.
CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Genel Başkanları Özgür Özel’in çağrısı ile gerçekleştirdikleri 1 günlük ‘’boykot’’ ile ilgili yaşanan bilgi kirliliği dolayısı ile basın açıklaması yaptı. Başkan Uzuner, “Alışveriş boykotumuz 2 Nisan 2025 tarihi ile sınırlıdır” dedi.
“Boykot bir günlük alış verişe ara verme amaçlı bir boykottur”
CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in çağrısı ile gerçekleşen ve 1 gün sürecek olan ‘’boykot’’ ile ilgili bilgi kirliliğinin olduğu ve ama iyi niyetli ama kötü niyetli bazı yaklaşımların söz konusu olduğu görülmektedir. Öncelikle belirtmekte fayda var ki ; boykot bir günlük alış verişe ara verme amaçlı bir boykottur. 2 Nisan 2025 tarihi ile sınırlıdır. Burada toplumumuzun hiçbir kesimi ve özellikle de küçük esnafının hedef alınması gibi bir durum söz konusu değildir. Bu işin milli bir mesele olduğu yönünde siyaset devşirmeye çalışanlara şunu belirtmek gerekir; Yıllardır küçük esnafı vergi ve vergi dışındaki uygulamalar ile ezen, bir çok ailenin geçim kaynağı olan dükkanlarının hayat pahalılığı nedeniyle ama siftahsız ama çok düşük cirolar ile kapatılmasına sebep olan, tabiri yerindeyse büyük balığın küçük balığı yemesine müsaade edip büyük işletmelerin küçük ve orta ölçekli işletmeleri ve esnafları yok etmesine göz yuman siyasi anlayış ve uzantıları bırakın popülizm yapmayı. Sizin derdiniz de dostunuzda küçük esnaf değil, eğer olsaydı sürekli küçük çevrenizdeki insanları zenginleştirmek yerine herkesin adil bir şeklide piyasadan pay alabileceği bir düzen zaten var olurdu.
“Siz hayallerini yıktığınız o kadar insanımız ile nasıl helalleşeceksiniz?”
Bizler; bir günlük boykotun ardından genel boykot listemiz hariç diğer alışverişlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Siz ne yapacaksınız peki ; hakkını yediğiniz esnafa hakkını iade edebilecek misiniz ? Günün sonunda helal kazanç elde eden her esnafımız ile biz helalleşebileceğiz ancak siz hayallerini yıktığınız o kadar insanımız ile nasıl helalleşeceksiniz. Bu boykotun sonucunda ne olacak ? Enflasyon tarihi rekor mu kıracak ? Banka faizleri esnafın ve kobilerin ulaşamayacağı düzeyde yüksek rakamlara mı ulaşacak ? Bir çok kredi batacak yada takip sürecine mi girecek ? Sosyal yardıma muhtaç olan insan sayısı dört- beş katına mı çıkacak ? Bir anne, bir baba evlatlarına artık yetemediğini düşünüp canına mı kıyacak ?
“Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşın yanında ve onun hukukunu savunan konumda olacağız”
Bunların hiçbiri bir günlük boykot ile olmayacak ancak sizin kurduğunuz ve zenginleştiğiniz, yıllardır insanları sömürdüğünüz bu haksız düzende oldu bunlar ve daha fazlası. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşın yanında ve onun hukukunu savunan konumda olacağız. Bizim sıkıntımız insanımızla ve vatandaşımızla değil, bizim sıkıntımız bu haksız, hukuksuz düzeni kuran ve destekleyen kim var ise onunla. Saygılarımla” dedi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Yükleniyor



