• BIST 100

    10891,40%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “BİZİM MESELEMİZ GÖLCÜK BİZİ DİĞER İL VE İLÇELER İLGİLENDİRMİYOR”

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “Bizim meselemiz Gölcük bizi diğer il ve ilçeler ilgilendirmiyor. O ilçelerin meselesi” dedi.

siyaset 17.05.2024 17:14:00 0
CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner,   “BİZİM MESELEMİZ GÖLCÜK BİZİ DİĞER İL VE İLÇELER İLGİLENDİRMİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mehmet Uzuner parti binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Gölcük halkının ve vatandaşların sesi olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Uzuner, “Bizim meselemiz Gölcük bizi diğer il ve ilçeler ilgilendirmiyor. O ilçelerin meselesi” dedi.

“Esnaf Kefalet Kooperatifinin faiz güncellemesi geri çekilmeli”

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner’in gerçekleştirdiği Basın açıklamasında kendisine İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşleri ve Belediye Meclis Üyeleri’de eşlik etti. Başkan Uzuner yaptığı açıklamada, “Öncelikle geçen hafta yaptığımız basın toplantısının ilçe siyaseti üzerinde etkisi ve bir cevabı vardı, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından. Ona bir cevabımız olacak ama öncesinde genel gündemimizi oluşturan başka hususlarda var. Önce onlara değinmek istiyorum. Hafta içerisinde biliyorsunuz Halk Bankası'nın devam eden kredilerle alakalı faiz oranlarının artışına gitmesi gibi bir durum söz konusu. Ticaretle uğraşan insanlar az çok bilirler, bu tür revize durumları faiz oranlarında güncellemelerde olabiliyor  ama akdi yapılmış bir sözleşmede böyle bir şeye gidilmesi bizlere ters geldi. Bir kere şunun gözetilmesi gerekiyor, şu andaki Gölcük’teki insanların hepsini bugün tüm siyasi partilerin temsilcileri olarak bakarsak gerçekten insanlar şu anda bıçak sırtında iş yapıyorlar. Durumları çok çok iyi değil ve bunun üzerine kendilerine zamanında finanse etmek için, işlerini yürütebilmek adına katkı sağlayabilmek adına girdikleri bu krediler faiz oranlarında arttırılması, daha yolun ortasında belki daha başındayken, belki üç dört krediyi ödemişken bu faiz artışı ile karşı karşıya kaldılar. Bununla ilgili sivil toplum Kuruluşlarının ve odalarında tepkisi oldu zaten. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü olarak bir an önce bu karardan dönülmesi tarafındayız. Zaten insanların şu anda genel giderleri dediğimiz, yani rutin maliyetleri had safhaya ulaşmış durumda. Çok zor şartlarda insanlar iş yapıyorlar ve burada o insanların tarafında durumu gözeterek buna göre kararlar alınmalı ve bu alınan karardan bir an önce dönülmelidir” dedi.

“Ekmeğe iki türlü zam yapıldı”

Sözlerine devam eden Başkan Uzuner, “Tabii bu esnafa yansıyan kısmı bu şekilde ;birde hayat pahalılığının başka bir kısmı da var. Gramajı düşen fiyatı artan ekmek; Yani ekmek şu anda 10 TL'ye çıktı. Hayat pahalılığının ne noktaya geldiğini de buradan da ölçebiliyoruz aslında. Önceden fiyat artışları tek başına olabiliyordu belki ama bu sefer iki kere fiyat artışı yapılıyor. Hem gramaj düşüyor hem fiyat artıyor. Sonuçta fırıncı da bir esnaf, bunun da farkındayız. Maliyetler belli, şu an ki koşullar belli ama vatandaşı şu anda bir ekmeğe verdiği paranın 2 sene önceye göre üç sene önceye göre ne aşamaya geldiğini gördüğümüzde bu işin artık doğru yönetilmediğinde net olarak farkına varabiliyoruz” dedi. 

“Mobing ve liyakat olayını birbiri ile karıştırmayalım”

Açıklamalarını sürdüren başkan Uznuer, “Bizim geçen hafta yapmış olduğumuz açıklamalar vardı. Biz özellikle belediye kadrolarında liyakatla alakalı kısmı konuşurken anlatırken şunu demiştik. İş çok birbirine karıştırılmamalı. Mobing konusu ve liyakat konusunu ayrı ayrı iki konu olarak işlemiştik. Biz bu dönem içerisinde göreve getirilen insanlara zaman tanınması gerektiği, o insanların gelmiş oldukları koltukta alacakları sorumlulukta ne yapıp yapmadıklarını zaman içerisinde görmemiz gerektiğini ve ondan sonra o insanlarla alakalı bir yargıya varabileceğimizi söylemiştik. Fakat gel gelelim her zamanki anlayışla, algı  yönlendirme algıyı yürütme anlayışıyla elmayla armudu birbirine karıştırıyorlar. Şimdi şöyle bir şey söylemiş  AK Parti İlçe Başkanı Sayın Yavuz; Belediye Başkanı kendi kadrolarını işte değerlendirme durumu söz konusu. Belediye Başkanı ikinci dönemini şu anda seçimi kazanıp geldi. Bu daha önce çalıştığı kadroları hemen seçim sonrasında ki o insanlar kim olduğunu biz net olarak biliyoruz. Alıp hemen yerlerine değiştirirsem bunun liyakatle ne alakası var? Bu alenen mobingdir, baskıdır.  Geçen seçimlerde tartıştığınız personel; hayvanlardan, köpeklerden korktuğu halde hayvan barınağına göndermek mobingin dik alası değil midir? Bunu yapmadınız mı? Yaptınız. Aynı zihniyettesiniz yine. Seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nin destekleyen insanların yerini değiştirdiniz bir değiştirmediniz mi bundan sebepten kaynaklı.  5 yıldır çalışıyordu, her şeyi doğru düzgün gidiyordu seçimlerden sonra mı aklın başına geldi. Yani bunu savunmak bir ilçe başkanı tarafından gerçekten mi zafiyettir. Gözünün önünde olan biten şeyler bunlar” dedi. 

“Göreve gelen kişilere zaman tanınmalı”

Başkan Uzuner sözlerinin devamında, “Onun dışında bir Belediye Başkanı güvendiği kadrolarla tabii ki çalışacaktır. Bugün başkan yardımcılarının ataması kadar doğal bir durum yoktur. Belli başlı müdürlüklere çalışabileceği insanları alır getirir koyar. Soyadı o olabilir bu olabilir, kökenine biz bu şekilde kesinlikle bakmıyoruz. Bu insanlar bu işleri yapabilecek kalitede kalifiyede insanlar da olabilir. Bırakalım, zaman tanıyalım, bakalım ne yapacaklar, ne edecekler sorumlulukları yerine getirebilecekler mi? Biz işin bu tarafında değiliz. Baktık ki sadece o bağlantılarla bu işe gelmiş, hiçbir verim yok o zaman eleştiririz tabii ki. Elma ile armut birbirine karışmasın lütfen. Hiç algı yönetmeye  falan da kalkmasınlar bununla alakalı” dedi. 

“Gölcük Belediyesi’nin tesislerini kimler işletiyor birlikte gezip inceleyelim”

Açıklamaların sürdüren Başkan Uzuner,”Liyakatten mevzu bahis açıldığında nasıl bir zihniyette boğuştuğumuzu şöyle bir örnekle açıklayayım.  Yıllar önce yani şu an İlçe Başkanlığı koltuğunda Kemal Bey oturuyor. Daha önce başkaları otururken bakın Gölcük'te bulunan üniversite öğrencilerine; adı sana ne olursa olsun etnik kökeninin vesaire hiçbir şeye bakmadan bir sefere mahsus verilen bir burs için sosyal yardımlaşmada orada “Formlar bitti” denilmesine rağmen AK Parti'nin Gençlik Kollarından, Gençlik Teşkilatından gelip bir dosyayı içi boş formu alıp kendi teşkilatlarında başvuru yapmak için götürmüş bir zihniyetten bahsediyoruz. Adı sanı belli olmayan bir insan geldiğinde “form yok” deniliyor. Onlar bir dosya dolusu forma alıp kendi teşkilatlarına götürüyorlar. Hangi liyakatten bahsediyorsun Kemal Yavuz? Eğer aynı anlayıştaysanız şöyle bir şey yapalım sizinle; Gözlemen Tepe’den aşağıya doğru inelim. Sizin tesisleriniz var. Oradan inelim şöyle kalıcı konutlara doğru. Kalıcı Konutlarda da tesisleri var Belediyenin. Oradan inelim TOKİ’ye doğru. Oradan da inelim Gölcük merkeze doğru. Bakın bakalım bu belediyenin tesislerini kimler işletiyor? Hangi koşullarda işletiyor? Bu mu Liyakat? Belediyenin imkanlarıyla yapılmış yerlerini peşkeş çekmek mi liyakat? “ dedi.

“Bizim meselemiz Gölcük”

Başkan Uzuner, “Adnan Menderes  İş Merkezi’ndeki yerleri satıyorsunuz. Biz bundan iki sene önce bunları kira gelirleriyle alakalı sıkıntıları size anlattık. O zaman itiraz ettiniz bunlara, şimdi satma yönüne gidiyordunuz. Niye? Kiraları tahsil edemiyordunuz. Bakın bakalım o kiracıların % 70’i -80’i hangi koşullarda oralarda kiracı olmuş. Bu mu liyakat? “Kedi uzanamadığı ciğere Mundar der” dediğiniz yer neresi? Gölcük Belediye Başkanlığından bahsediyoruz. Kazanırsınız belediye başkanlığını yürütürsünüz işlerinizi. Seçimi kazanmış olmanız, galip olduğunuz haklı olduğunuz anlamına gelmez.    Yapıyorsunuz bu kayırmaları sonra bize gelipte İzmit’e Karamürsel’e İstanbul’a bakın. İstanbul, İzmit ilçe başkanları konuşurlar kendi aralarında. O onların meselesi. Bizim meselemiz Gölcük. Çıkın bakalım akşamları millet bahçesinin yapılacağı yer diyordunuz, şimdi konferans salonu yapılacak. Yapılana kadar gidin bir bakın bakayım. Akşamları oranın durumunu bakıyor musunuz hiç? Kimlere şu anda mekan olmuş durumda, kimler oturuyor kalkıyor akşamları o karanlıkların içerisinde? Vatandaş oradan gelip geçmiyorlar ama orada vaktini geçirip çeşitli maddeler kullanan inanlar tekrar o insanların hayatlarının içerisine caddelere yayılıyorlar. Bakın bakalım akşam vakitlerinde çocuk parklarında kimler vakit geçiriyor. Muhalefete bir cevap vereceğim diye aslı astarı olmayan dayanağı olmayan şeylerle geliyorsunuz” dedi.

“Biz vatandaşın yanındayız”

Başkan Uzuner, “ Birde son zamanlarda bir algıları olmuş; Kaliteli muhalefet. Kaliteli muhalefetten kastınız ne? Sizin duymak istediklerinizi söyleyen muhalefet mi? Kaliteli muhalefet nedir? Kaliteli muhalefet vatandaşın yanında orandır; Biz vatandaşın yanındayız. EYT’linin yanında olduk .3.600'ü bekleyenlerin yanında olduk. İşçinin yanında olduk. Ekmeğinin peşinde olanların yanında olduk. Siz Soma'da tekme atarken yerdeki vatandaşa, biz o madencilerin yanında olduk. Tren kazasında davalarda vatandaşın yanında olduk. Gencin, yaşlının yanında olduk. Siz kimin yanında oldunuz? Bir şey söylerken biraz altyapısı sağlam bir şekilde konuşacaksınız. O dediğim tesislere gidip baksınlar Orada hangi bedellerle kiralama dalar ne yapıyorlar yıllardır. Bize yön vermeye çalışmasınlar, kimseyi de dizayn edecek durumları vaziyetleri de yok. Yani bizim muhalefet anlayışımızda ahbap dost ilişkileri yok.  Köylülük, arkadaşlık okul arkadaşlığı anlayışı da bizde yok. Biz vatandaş adına muhalefet yapacağız. Hem Yönetim olarak hem belediye meclisinde bundan sonraki süreç  bu şekilde yapacağız.  Kimseyle bir göbek bağımız da yok. Çiğ yemedik Karnımız ağrısın.  Yani kedi uzanamadığı ciğere murdar der gibi bir açıklama eğer kendi ağzından çıktıysa çok yani basit bir açıklama olmuş diye bakıyorum. Belediyeye yönetmek sadece içeride kadrolarla bu işi yönetmek değil” dedi. 

“Diğer ilçelerdeki gelişime baksınlar bir de Gölcük’ün gelişimine baksınlar”

Sözlerini sürdüren Başkan Uzuner, “Belediyeyi yönetmek Gölcük’e yatırımın gelmesini sağlayabilmektir. Açsınlar baksınlar büyükşehirin  bütçesinden Gölcük’ün aldığı pay ne kadar? Yanı başımızdaki Başiskele’nin aldığı pay ne kadar? Başiskele’nin gelişimine baksınlar,  Karamürsel’de ki gelişime baksınlar. Diğer ilçelerdeki gelişime baksınlar. Bir de Gölcük’ün gelişimine baksınlar. Bir soru sordum ikinci etap yapılacak mı yapılmayacak mı ona niye cevap vermediniz? Çünkü 2. Etabın yapılacağını söylediğiniz kentsel dönüşümle alakalı. Belediye başkanının ağzından da, ilçe başkanının ağzından duymak istiyoruz. 2. Etap ne oldu, akıbeti nedir yapılacak mı yapılmayacak mı ? Buna cevap verin” dedi.

“4 senedir hastaneyle ilgili vaat veriyorsunuz”

 Yine gazete manşetlerinde hastane açılışı şu zaman.  4 senedir hastaneyle ilgili vaat veriyorsunuz. Biz mecliste hastanenin ihalesini sorduğumuzda Belediye Başkanı bize şu cevabı vermişti, “İhaleyi alan firma ile görüşülüyor”. Ben biliyordum ki; ihaleye istekli çıkmadığı için iptaldi. Siz hangi ihaleyi alacak olan kişiyle görüşüyorsunuz? Kamu İhale Kurumunda ihaleye istekli çıkmadığı için iptal edilmiş ihalenin kazanımlarıyla görüşmek ne demek? Ya bir şeyden haberiniz yok ya birileri siz yanlış yönlendiriyor. Siz de vatandaşı maalesef kandırıyorsunuz . İsteyerek veya istemeyerek. Bugün gelmişsiniz yine hastaneyle ilgili vaat veriyorsunuz. Vallahi ne kadar güzel bir malzeme oldu size ya sürekli vaat. 4 yıldır, “hastane şu zaman açılıyor, hastane bu zaman açılıyor”. Hastaneye karşı olmak ne demek, Gölcük’ün  ihtiyacı var buna. Yeri yanlıştır, Lojistik açıdan sorumludur vesairedir, Bunları ayrı bir şey. Birşeyleri söylerken ezberliğinizi bozarak konuşun. ezberlenmiş aynı ağızlarla konuşuyorsunuz” dedi.

“Bırakın İzmit Belediyesi şöyleymiş Karamürsel Belediyesi böyleymiş ,bizim konumuz Gölcük”

Başkan Uzuner, “Kaliteli muhalefetten kastınız ne? Sizin işinize gelen şeyler söylenecek. Sizinle aynı düşünülecek. Böyle olunca kaliteli muhalefet.  Şu kusurunuz var düzeltin dediğimizde “Böyle muhalefet olmaz” deniliyor.  Gölcük için en büyük sorunlardan bir tanesi adam kayırmaktır. Seçimden öncesinde alınan personel ki Meclis üyelerimizde Plan Bütçe Komisyonunun değerlendirme raporunda haddinden fazla personel alınması ile alakalı konuya değindiğinde belediye başkanımızın da bununla ilgili “Böyle bir şey yoktur” demesine rağmen, tüm Gölcük halkı da kamuoyuyla bu şekilde personel alımlarının olduğunu biliyor. GÖLAŞ’taki  hizmet alımlarımızdaki çalıştırılan personelle birlikte Gölcük Belediyesi'nin var olan kadrolarındaki personelin şu anda bütçeye etkisi %52. bütçenin %52’si personel giderlerine gidiyor. Öyle ki şişkinlik hadsafhada. Malınızı mülkünüzü sermayenizi  satar duruma gelmişsiniz.  Ülkenin ekonomik koşullarıyla ilgili bir gerçek var doğrudur ama bir şey yapıyorsanız da bunu şeffaf bir şekilde insanlarla paylaşacaksın. Bırakın İzmit Belediyesi şöyleymiş Karamürsel Belediyesi böyleymiş. Onlar hallederler kendi içlerinde. Oranın ilçe başkanı çıksın gerekli muhalefetini yapsın, mecliste gerekli muhalefetlerini yaparlar. Bizim konumuz Gölcük.  Yanlışa orada da yanlış diye biliyoruz biz” dedi. 

“Yanlış gördüğümüz her şeye kesinlikle ses çıkartılacaktır”

Başkan Uzuner, “Siz geçen dönemde diğer belediyelerde onay verilen SGK borçlarıyla ilgili İzmit Belediyesinde çoğunluk sizdeydi vermediğiniz onay. Biz verdik.  Kaliteli muhalefet mi? Al sana kaliteli muhalefet. Niye vermediniz İzmit Belediyesinde bunu? Mallarına, taşınırlarına taşınmazlarına icra konulması için her türlü şeyi yaptınız. İzmit Belediyesi'nde İzmit Belediye Başkanına da mı karşısınız? Siz vatandaşa karşısın. Siz elinizdeki imkanlar, oturduğunuz koltuklar gitmesin diye her türlü şeyi yapacak insanlarsınız. O yüzden  önümüzdeki dönem için özellikle söylüyorum. Yanlış gördüğümüz her şeye kesinlikle ses çıkartılacaktır. Birileri kayılıyorsa, birilerine özel imkanlar tanınıyorsa bunu Gölcük halkı ile paylaşmaya devam edeceğiz. Çok şükür biz doğrudan teminleri takip etmiyoruz. Bizim doğrudan teminleri takip eden, haleleri takip eden bir arkadaşımızda yok. Belediyenin imkanlarıyla zenginleşmiş arkadaşlarımızda yok. Bu manada bu yolda da devam edeceğiz. İşçinin, emekçinin vatandaşın gencin ihtiyarın, çocuğun yanında olmaya, onlar ile muhalefet yapmaya devam edeceğiz. Siz kaliteli iktidar olun” dedi. 

“Gerçekleşen son seçimler sonrasında muhalefet olan sizsiniz ülkede”

Başkan Uzuner, “Var olan seçimler üzerinden kazandığınız Gölcük Belediyesi, 14-28 Mayıs'ta da ülke iktidarı haliyle Cumhur ittifakı'nda ve Cumhurbaşkanı seçildi.  Ama şu an güncel durum olarak şunu söyleyebilirim; ülkede birinci Parti Cumhuriyet Halk Partisi. Şu an gerçekleşen son seçim üzerinden söylüyorum, muhalefet olan da sizsiniz ülkede. Vatandaş daha çok bizi tercih etmiş durumda.  Kaldi ki ne kadar kaliteli işler yaptığımız şuradan anlasınlar. 14-28 Mayıs seçimlerinde biz büyükşehirini yönettiğimiz hiçbir yerde ikinci parti olmadık. Yine birinci parti olduk ve vatandaş o büyükşehirlere şu anda daha fazlasını da ekleyerek görev bize verdi. Bundan sonra sorumluluk bize ait. Vatandaşın verdiği bu mesajı alacağız ve sorumluluğumuzu da buna göre yerine getireceğiz. Bu mesajı da burada muhalefete göre verdi bize vatandaş. Biz de burada muhalefet görevimizi düzgün bir şekilde yerine getireceğiz. O yerlerle alakalı da özellikle söylüyorum, açıklama yapsınlar. Ondan sonra gerekirse birlikte çıkar bakarız, hepsini tespitini de yaparız. Yani kimseyle herhangi bir şeyimiz yok. Çıkalım bakalım birlikte yerinde tespit edelim. Ondan sonra açıklama yapılır gelir ne denecekse de o zaman denir” dedi. 

“Çocuk parklarımızın daha sık denetlenmesi gerekiyor”

Özellikle az önce açıklamanın içerisinde söyledim. Kavaklı'da yeni yapılan yere bir akşam zabıta arkadaşlarla, zabıta müdürümüz gerekirse emniyetten arkadaşlar bir akşam gitsinler baksınlar. Durumu vaziyeti nedir? Kimler oturuyor, kimler kalkıyor? Çevredeki çocuk parklarına baksınlar.  Akşam hava karardıktan sonra belli vakitlerinden sonra bu çocuk parklarında kimler oturuyor kimler kalkıyor? O çocuk parklarını bırakılan bazı atıklar var. Gece bu halde bırakılıyor. Sabah çöpleri temizleyen arkadaş eğer orayı gözden kaçırdıysa sabah çocuklar o atıklarla orada muhataplar oluyor.   Bunlarla ilgili bunlara bir baksınlar toplum bekasını arttırabilmek adına” dedi. 

“Programlarımıza tüm Gölcük Halkını davet ediyoruz”

Başkan Uzuner son olarak açıklamasında, “Bizim Parti olarak önümüzde iki tane programımız var onlara da bildirmek istiyorum.  26'sında Ankara'da Emekliler Mitingimiz var. Biz buradan  il yönetimimizin de idaresinde otobüs seferlerimiz de olacak oraya. Tüm vatandaşlarımız da davet ediyoruz. Katılmak isteyenler partimize başvurabilirler. Hareket saatleri vesaire ile ilgili zaten bilgilendirme yapılacaktır.  Emeklilerimizle ilgili de genel başkanımızın önderliğinde böyle bir miting çalışmamız olacak.  Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi olarak geniş katılımlı tüm üyelerimizin katılacağı ayın 27'sinde saat 19.00'da Gölcük Kongresi Sarayında danışma kurulumu yapacağız. son olarak 19 mayıs Pazar günü saat 20:30’da Çınarlık Meydanında  başlamak üzere bir fener alayımız olacak. Saat 21.30'da da amfi alanında bir konserimiz var.  Tüm Gölcük halkını 19 Mayıs'ta yapacağımız etkinliklere de davet ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

Haber: Serap DURUKAN


Gölcük’te yaşanan kaza yürekleri ağza getirdi 3 VATANDAŞ YARALANDI

“YAZ DÖNEMİNDE ÇOCUKLARA YÖNELİK ETKİNLİKLERİN ARTIRILMASI GEREKİYOR”

GÖLCÜK BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE TERCİH MERKEZİ HİZMETE BAŞLADI

KSO Başkanı Zeytinoğlu Temmuz ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

TÜLÜ, “HAKLARIMIZIN PEŞİNDE OLACAĞIZ”

Erzurumlular pazar günü piknik şöleninde buluşuyor

Ercan, “Konumumuz belli; Halkın yanı”

“OKULLAR AÇILMADAN GÖLCÜK’TE TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLMELİ”

Büyükşehir’den ulaşım güvenliği için yeni uygulama

Gölcük’te kaba atık toplama çalışmaları aralıksız devam ediyor

Marmara Belediyeler Birliği "Sokak Hayvanları Araştırma Raporu"nu Yayınladı

Büyükakın, Gülmen ve Arslan’ın acısını paylaştı

Vektörle mücadelede yaz mesaisi

Solaklar Kavşağı’na yaya köprüsü yapılacak

“TERSANE’DE MÜLAKATLAR BAŞLADI”

Çalgan’dan Gazze hakkında önemli açıklama “ÇAĞIN KERBELASI GAZZE’DİR”

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ümit Karataş, “2028 SEÇİMLERİ BİZİM SEÇİMİMİZ OLACAK”

Gölcük Belediyesi’nin Üniversite Öğrencilerine desteği sürüyor ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI VERECEK

Çanakçı, “Ayçiçeği hasadında, çiftçilerimiz beklediği verimi alamıyor”

Kazanfer, “Yatırımcılar bu düşüşü iyi değerlendirmeli”

Kocaelili Muhtarlardan Vali İlhami Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sanayi Odası Başkanı Zeytinoğlu’ndan, Vali İlhami Aktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başiskele Sahili ve Yuvacık Sapağı Trafiğine Neşter

Yerinden oynayan mazgal demiri onarılmayı bekliyor

Karamürsel’de Doğru Tercih, Doğru Gelecek!

Yerinden çıkan uyarı tabelası monte edilmeli

KÖRFEZ HEREKE TAŞOCAĞI DERESİ’NDE SEL VE TAŞKINLARA KARŞI DERE ISLAH ÇALIŞMASI

6 araç trafikten men edildi

Tenis Merkezi’nde balon kortlar boyandı

Emir Ortakaya Westerlo ile anlaşmaya vardı

Yükleniyor

Yerinden oynayan mazgal demiri onarılmayı bekliyor

Dere Sokak’ta bulunan saksılar BU YAZDA BOŞ KALDI

Atatürk Mahallesi Sakinleri, Çocuk Parkına bakım istiyor

Yalçın Kumru tarafından hizmet verecek olan Ara Kafe DUALARLA AÇILDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim “BİR ÇÖP POŞETİ KAP GEL" KAMPANYASINI YENİDEN BAŞLATIYOR

Sarmaşık kaplı elektrik direği temizlenmeli

DEĞİRMENDERE AQUAPARK YAZ AYLARINDA ÇOCUKLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

HEYKELİN KOLU İLE NE ALIP VEREMEDİĞİNİZ VAR?

Vatan Caddesi sakinleri yetkililere seslendi “YOLUMUZUN YENİLENMESİNİ İSTİYORUZ”

Asansör içine yazılan yazılar tepki çekiyor

KSO Başkanı Zeytinoğlu Temmuz ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

Kazanfer, “Yatırımcılar bu düşüşü iyi değerlendirmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman “ESNAFIMIZIN NEFES ALMASI İÇİN UZUN VADELİ YAPILANDIRMA YAPILMALI”

Kazanfer, “Dövizde şu an bir düşüş beklenmiyor”

KSO BAŞKANI ZEYTİNOĞLU İŞGÜCÜ VERİLERİ İLE SANAYİ ÜRETİM ENDEKSİNİ DEĞERLENDİRDİ

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, ‘TAZMİNATLARIMIZI ALANA KADAR HAKLI MÜCADELEMİZ SÜRECEK’

Başkan Bulut, Haziran ayı ihracat verilerini değerlendirdi

“EK ZAM VE REFAH PAYINDAN BAŞKA ÇARE YOK”

2024 yılının ilk 6 ayında 168 esnafa 81 milyon 162 bin lira kredi verildi MISIRLIOĞLU, ‘ESNAFIMIZIN GÜCÜ BİZİM DE GÜCÜMÜZDÜR’

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 38 33 2 3 66 102
2.Fenerbahçe 38 31 1 6 68 99
3.Trabzonspor 38 21 13 4 19 67
4.İstanbul Başakşehir 38 18 13 7 14 61
5.Kasımpaşa 38 16 14 8 -3 56
6.Beşiktaş 38 16 14 8 5 56
7.Sivasspor 38 14 12 12 -7 54
8.Alanyaspor 38 12 10 16 3 52
9.Rizespor 38 14 16 8 -10 50
10.Antalyaspor 38 12 13 13 -5 49
11.Gazişehir Gaziantep 38 12 18 8 -7 44
12.Adana Demirspor 38 10 14 14 -7 44
13.Samsunspor 38 11 17 10 -10 43
14.Kayserispor 38 11 15 12 -13 42
15.Hatayspor 38 9 15 14 -7 41
16.Konyaspor 38 9 15 14 -13 41
17.Ankaragücü 38 8 14 16 -6 40
18.Fatih Karagümrük 38 10 18 10 -3 40
19.Pendikspor 38 9 19 10 -31 37
20.İstanbulspor 38 4 27 7 -53 16