• BIST 100

    10665,65%0,23
  • DOLAR

    42,25% 0,05
  • EURO

    49,14% 0,35
  • GRAM ALTIN

    5748,53% 0,91
  • Ç. ALTIN

    9496,82% 2,14

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ulviye Yılmaz “DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYORUZ: EKREM İMAMOĞLU’NUN YANINDAYIZ”

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ulviye Yılmaz, "Gölcük Kadın Kolları olarak, bu hukuksuzluğun karşısında dimdik durduklarını ifade ederek  “Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz: Ekrem İmamoğlu’nun Yanındayız” dedi.

siyaset 14.04.2025 16:24:00 0
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ulviye Yılmaz  “DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYORUZ: EKREM İMAMOĞLU’NUN YANINDAYIZ”

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ulviye Yılmaz, ülke ve ilçe gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, Gölcük Kadın Kolları olarak, bu hukuksuzluğun karşısında dimdik durduklarını ifade ederek  “Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz: Ekrem İmamoğlu’nun Yanındayız” dedi.

“CHP Gölcük Kadın Kolları olarak, bu hukuksuzluğun karşısında dimdik duruyoruz”

Türkiye’nin üzerine kara bir gölge daha düştü. Halkın iradesiyle göreve gelen, İstanbul’u adaletle, şeffaflıkla ve halkçı anlayışla yöneten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması, yalnızca bir bireye değil, milyonların demokrasiye olan inancına indirilmiş bir darbedir. Bu karar, ne yazık ki siyasetin hukukun önüne geçtiğini, adalet terazisinin şaştığını bir kez daha gözler önüne sermektedir. Biz CHP Gölcük Kadın Kolları olarak, bu hukuksuzluğun karşısında dimdik duruyoruz. Bu sadece Ekrem Başkan’a değil, hepimize yapılmış bir haksızlıktır. Bu susturma çabası, bizleri daha da güçlendiriyor. Türkiye’nin dört bir yanında yükselen sesler, yalnızca bir isme değil, demokrasiye sahip çıkan milyonların ortak çığlığıdır. Özellikle gençler… Üniversite meydanlarında, sosyal medyada, sokaklarda cesurca haykırıyorlar: “, Geleceğimizi teslim etmeyeceğiz!” diye.  Bugün gençler; susturulmak istenen özgürlüklerine, baskı altında bırakılmak istenen hayallerine sahip çıkıyor. 

“Bugün Ekrem İmamoğlu için ayağa kalkıyoruz, ama yarınlarımız için direniyoruz”

Sözlerine devam eden Başkan Yılmaz, “Genç kadınlar, genç erkekler; hep birlikte, inatla, umutla direniyor. Bir tweet’le, bir yürüyüşle, bir sloganla… Ve en önemlisi, yan yana durarak. Bu, bir neslin uyanışıdır. Ve bu uyanış, geleceği değiştirecek. Ve bu uyanışa önderlik eden isim, halkın umudu haline gelen Ekrem İmamoğlu’dur. Yalnızca bir belediye başkanı değil, artık bir Cumhurbaşkanı adayı olarak Türkiye’nin demokrasi mücadelesinin simgesidir. Onun adaylığı, halkın değişim iradesidir. Bu yüzden susturulmak istenmektedir. Ama halk susturulamaz! Biz kadınlar olarak, bu mücadelede ön saflardayız. Çünkü biliyoruz ki; bir ülkede adalet yoksa, kadın da özgür değildir. Gençler özgür değilse, gelecek yoktur. Bugün Ekrem İmamoğlu için ayağa kalkıyoruz, ama yarınlarımız için direniyoruz” dedi.

“Gelin, birlikte ses olalım, irademize sahip çıkalım”

Başkan Yılmaz son olarak, “Her sokakta, her meydanda, her kalpte büyüyen bu adalet talebi susturulamaz. Bu ülkenin kadınları, gençleri, emekçileri susmaz, geri adım atmaz. Ekrem İmamoğlu yalnız değildir. Biz buradayız. Hep birlikteyiz. Ve kazanacağız. Bu karanlığa karşı mücadelemizi büyütmek ve halkın sesini daha gür duyurmak için Gölcük’te imza kampanyamızı başlattık. Bu kampanya, sadece bir imza değil; hukuksuzluğa, adaletsizliğe, baskıya karşı atılan güçlü bir adımdır. Şehrimizin pazar yerlerinde ve Değirmendere Çınarlık’taki CHP Parti Binamızda devam eden imza standlarımızda halkımızla birlikteyiz. Gelin, birlikte ses olalım. İrademize sahip çıkalım. Demokrasimize hep birlikte sahip çıkalım!” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

 

 

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

Gölcük’te metruk ve orta hasarlı binaların yıkımı devam ediyor

CHP İlçe Kadın Kolları’ndan “Doğaya Nefes” Etkinliği YILMAZ: “TOHUMLARIMIZI DOĞAYLA BULUŞTURUP FARKINDALIK OLUŞTURACAĞIZ”

Girişimcilik Ekosistemi, G3 Forum Kocaeli Girişimcilik Zirvesi’yle 18 KASIM’DA KOCAELİ’DE BİR ARAYA GELİYOR

Vali Aktaş, ANDA Arama Kurtarma ve Kardeşe Vefa Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti

GFSD’nin bu haftaki konuğu “Kültürümüze Değer Katan Meslekler” belgeseli ile NEDİM DÖVENCİOĞLU OLDU

Gölcük Belediyesi’nden Vatandaşlara Çağrı “KABA ATIKLARINIZI BELİRLENEN GÜNLERDE ÇIKARIN!”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

Büyükşehir, 7’den 70’e herkese deprem bilincini aşılıyor; ÇOCUKLAR DEPREM GERÇEĞİNİ OYUNLARLA ÖĞRENDİ

CHP’li Nazlıaka ve Seyhan’dan KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Encümende 6 otopark ve 138 şoföre para cezası

Ressam Cemal Toy, renklerin şifasını Kocaeli’ye taşıdı

Vali Aktaş, Karayolları 14. Şube Şefliğini Ziyaret Etti

Gölcük Belediyesi’nden Yeraltı Konteynerlerine Estetik Dokunuş

Ticari araç sahipleri dikkat! KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI 15 KASIM’DA BAŞLIYOR

Kocaeli Büyükşehir her yerde harıl harıl çalışıyor; GÖLCÜK ÇİFTLİK MAHALLESİ’NE NEFES ALDIRACAK ÇALIŞMA

Başiskele Belediyesi Personeline Stres ve Öfke Kontrolü Eğitimi

Akademik oturumlar, paneller… Hepsi bu sempozyumda; BÜYÜKŞEHİR’DEN KOCAELİ’NİN SPOR TARİHİNE ÖZEL SEMPOZYUM

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı Güçleniyor ÇAĞRI ANDAÇ KADROYA KATILDI

Selçuk İnan ikinci kez baba oldu

GÖLCÜKSPOR ZİRVEDE FIRTINA GİBİ ESİYOR, 3. LİG HEDEFİNE KİLİTLENDİ

Akçer, “Gölcük Tersanesi’ne alınacak 570 işçi için süreçte son aşamaya gelindi”

Gölcük İHH Temsilcisi Ahmet Bilgin, “HAYIRSEVERLERİMİZİN DESTEĞİYLE YETİMLERE UMUT OLACAĞIZ”

Ormanya ve Kuzuyayla’da fidanlar toprakla buluştu; BÜYÜKŞEHİR’DEN “YEŞİL VATAN” SEFERBERLİĞİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehveş Yorulmaz, “OCAK AYINA KADAR 24 BİN 800 SEÇMENİMİZE ULAŞMIŞ OLACAĞIZ”

Saygınlar Kulübü 7 ayda 1.764 üyeye ulaştı

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı, 4. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştirdi YÖNETİMİNDE 3 GÖLCÜKLÜ YER ALDI

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE ÇEVRE YÖNETİMİ BİRİM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Büyükşehir’den yangın mağduru üreticilere destek

Yükleniyor

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük’te Kaldırım İşgallerine Zabıta Müdahalesi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

Aydoğdu, “Altın hâlâ güvenli liman olma özelliğini koruyor”

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verileri ve kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7