Tarih: 25.06.2024 17:16

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “BÜYÜK EMEK MİTİNGİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Facebook Twitter Linked-in

 

 

“TÜRKİYE'NİN 1. PARTİSİ OLAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Sarı yaptığı açıklamada, “Ülkemiz tarihinin en derin ekonomik krizlerinden birinin içinde olduğu gerçeğini bugün çarşıda pazarda hayatın tüm alanında hissediyoruz. İtibardan tasarruf olmaz diyenlerin çocuklarımızın okul harçlıklarından tasarruf etmemizi istediği bugünleri birlik olarak atlatacağız. Milli servetlerimizi, kağıt ve şeker fabrikalarımızı 3 kuruşa yandaşa peşkeş çeken bu iktidara susmayacağımızı her platformda dile getirdik. Türkiye'nin 1. Partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak durmadan çalışacağız” dedi.

“İŞÇİLERİMİZ İÇİN MEYDANLARI DOLDURACAĞIZ”

Sözlerine devam eden Başkan Sarı, “Çiftçiyi, emekliyi, atanamayan öğretmenlerimizi nasıl unutmadıysak onlar için meydanlarda olduysak işçilerimiz için de 30 Haziran'da Genel Başkanımız Özgür Özel’in katılımıyla  Gebze'de meydanları dolduracağız.  Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir avuç sermayenin değil işçinin öğrencinin yanındayız.  Evde her akşam ne yemek yapacağını kara kara düşünen ev hanımlarının yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Dünyanın en akıllı ve çalışkan milletini bu sefalet ve yoksulluğa mahkum edenlere Gebze'den hakkı hukuku ve adaleti haykıracağız. Bu memleketi tekelci sermayenin eline mahkum eden çarşı pazarın yangınına güç yetiremeyen bu iktidara dur diyeceğiz” dedi.

“EMEK MİTİNGİMİZE DAVET EDİYORUM”

Bu düşüncelerle tüm kenti 30 Haziran Pazar günü saat 17:00'da Gebze Mevlana Mahallesi Pazar yerinde gerçekleştirecek olduğumuz Emek Mitingi'ne davet ediyorum. Eşit yurttaşlık, adil gelir dağılımı, kaliteli eğitim ve tarafsız adalet sistemini getirene kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —