Tarih: 03.09.2024 17:28

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı “KOCAELİSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, dün akşam yaşanan Amed- Kocaelispor karşılaşmasında yaşanan hakem hatalarına sert bir şekilde tepki gösterdi. Kocaelispor'un kent için büyük bir marka olduğunu vurgulayan Yıldızlı, "Yeşil-siyah renkler her türlü siyasetin üzerindedir," dedi. Ligin başlarında olunduğunu belirten Yıldızlı, Kocaelispor'un Süper Lig'e çıkmasının engellenemeyeceğini belirterek, takımın sahipsiz olmadığını ve taraftarıyla, yönetimiyle, mücadeleye devam edeceğini ifade etti. 

 

“YEŞİL- SİYAH SİYASETİN ÜZERİNDEDİR”

Halkın takımı Kocaelispor! Kocaelispor bu kentin en büyük markasıdır. Yeşil-siyah renkler her türlü siyasetin üzerindedir. Bu akşam oynanan müsabakada futbol kamuoyunun geniş bir kesimi tarafından kabul edilen hatalar açıkça Kocaelispor aleyhine yapılmıştır. 

 

“KOCAELİSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR” 

Ligin henüz ilk haftalarındayken net bir şekilde ifade etmek istiyorum; nasıl bir senaryo ile nasıl bir dizayn planlandığını bilmiyoruz ancak bildiğimiz tek şey Kocaelispor'un Süper Lige çıkmasının asla engellenemeyeceğidir. Ve bilinmesini de isterim ki Kocaelispor asla sahipsiz değildir! Taraftarıyla, yönetimiyle ve kentin tüm dinamikleriyle Halkın Takımı Kocaelispor mücadelesine devam edecektir!

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —