Tarih: 28.11.2019 14:07

CHP’de Delege seçimleri tamamlandı 297 DELEGE BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

CHP’de Delege seçimleri tamamlandı

297 DELEGE BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ilçe Başkanlığı Delege seçimleri bugün itibariyle tamamladı. 11 Kasım’da Ulaşlı’dan başlayan Delege seçimleri bugün Gölcük Köyleri’ndeki Delege’lerin belirlenmesiyle tamamlanmış oldu.  CHP İlçe Kongresi için 280 Delege belirlendi ve 17 Doğal Delege ile toplamda 297 Delege oy kullanacak.  

Başkan Gürel’den delege seçimleri hakkında bilgi aldık

İlçemizde siyasi partiler delege seçimleri heyecanı yaşıyor. Delege seçimi heyecanı yaşayan partilerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü ilçemizdeki mahalle ve köylerdeki delege seçimlerini tamamladı. CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Gölcük’te delege seçiminin tamamlandığını belirterek, delege sayılarını gazetemizle paylaştı.

Delege seçimleri tamam, sırada İlçe Kongresi var

11 Kasım’da Ulaşlı’dan Başlayan Delege seçimleri dün itibariyle Gölcük’ün köylerindeki Delegelerin belirlenmesiyle sona erdi. Delege seçimleri hakkında bilgi veren CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel,  gazetemiz yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bilindiği gibi 14 Aralık -27 Şubat tarihleri arasında ilçe kongrelerimizi ve 2 Ocak-3 Mart tarihleri arasında da il Kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. CHP Gölcük İlçe Örgütü olarak Delege seçimlerimize 11 Kasım itibariyle Ulaşlı’da başlamıştık. İlk olarak Ulaşlı, Halıdere, Hisareyn ve Değirmendere’nin mahallelerinin Delegelerini belirlemekle başladık. Geçtiğimiz Cumartesi günü Gölcük’ün 8 Mahallesi’nin Delegelerini belirlemenin ardından bugünde Gölcük’ün köylerindeki Delegelerimizi belirlememiz ile Delegelerimiz belirlemiş olduk” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —