Tarih: 10.07.2023 17:29

CHP’de Kongre Süreci yaklaşıyor GÜREL, ‘GÖLCÜK’Ü KAZANIP, ÇEKİM MERKEZİ YAPACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

CHP’de Kongre Süreci yaklaşıyor

GÜREL, ‘GÖLCÜK’Ü KAZANIP, ÇEKİM MERKEZİ YAPACAĞIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, partilerinin ilçe kongre süreci hakkında bilgi verdi. Başkan Gürel, 12 Temmuz Çarşamba günü delege seçimlerinin yapılacağını söyledi.

Çarşamba günü delege seçimleri yapılacak

Partimizin İlçe Kongre Süreci 5 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında yapılacağını söyleyen Başkan Gürel, ‘Partimizde ilçe kongre süreci 5 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında yapılmış olacak. Bu anlamda ilçemizde de kongremizi belirtilen tarihler arasında yapmış olacağız. Bunun için parti delegelerimizi de seçmemiz gerekiyor. Delegelerimizin seçimi de Çarşamba günü kısmetse yapılacak. Delegelerimizi belirledikten sonra kongremizin hazırlıkları anlamında büyük bir süreci geride bırakmış olacağız. Belirlenecek tarihte de ilçe kongremizi yaparak ilçe başkanımız ve yönetimini belirleyeceğiz. İlçe kongremizi yaparak dinamik bir kadro ile yerel seçim çalışmalarımıza başlayacağız.’

‘Gölcük’ü çekim merkezi haline getireceğiz’

Gürel, ‘En doğru adayı belirleyerek, belirlediğimiz adayın etrafında tek yürek olarak adayımızın seçimi kazanması adına sıkı bir şekilde çalışacağız. Amacımız iki dönemdir az farkla kaybettiğimiz Belediye Başkanlığını bu seçimde almak. İlçemizin daha iyi projelerle daha yaşanabilir bir ilçe olması adına çok çalışıp, halkımızın bizden beklediği çalışmaları ortaya koyacağız. Ayrıca bir hedefimizde Gölcük’ümüzü çekim merkezi haline getirmek’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —