Tarih: 08.12.2023 16:51

CHP’de Turan Dumlu Sesleri ‘GÖREVİ GENÇLER DEVRALSIN’

Facebook Twitter Linked-in

CHP’de Turan Dumlu Sesleri

‘GÖREVİ GENÇLER DEVRALSIN’

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Belediye Başkan Aday adayları yavaş yavaş belli oluyor. M. Zeki Aydın ve Özgür Yılmaz, aday adaylıklarını kamuoyuna duyurdu. İlçemizde kulislerde dolaşan bilgilere göre 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Gölcük Belediye Başkan Adayı olan Ecz. Turan Dumlu’ya yoğun teveccüh ve baskı var. Gölcük’te alevlenen bu konuya birinci ağızdan açıklık getirdik. Turan Dumlu bakın Gazetemize ne söyledi?

Gazetemiz Muhabiri sordu, Dumlu samimiyetle cevapladı

CHP Gölcük Belediye Başkan Adaylığı konusunda kulislerde dillendirilmeye başlayan Ecz. Turan Dumlu aday olur mu? sorusu ilçemizde merak uyandırdı. Edindiğimiz bilgilere göre Turan Dumlu’ya çevresinden ve sevdiklerinden yoğun bir şekilde ‘Aday ol’ baskısı yapılıyor. Gazetemiz Muhabiri Serap Durukan konuya açıklık getirmek üzere Turan Dumlu ile bir görüşme yaptı.

‘Benim böyle bir düşüncem yok’

Dumlu’nun gazetemize yaptığı açıklama aynen şöyle: ‘Artık 72 yaşına geldim. 20 gün sonra 72 yaşında olacağım. Söyleyin bu yaşta aday olunur mu? Gençler varken bizlere düşmez. Artık yoruldum. İstek ve talep var ama benim böyle bir düşüncem yok. Görevi gençler devralsın’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —