Tarih: 13.03.2020 12:24

CHP’den İYİ Parti’ye tebrik ziyareti ORTAK HEDEFİMİZ ÜLKEMİZ

Facebook Twitter Linked-in

CHP’den İYİ Parti’ye tebrik ziyareti

ORTAK HEDEFİMİZ ÜLKEMİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi geçtiğimiz akşam İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Tebriklerini iletti

CHP’den ittifak ortakları İYİ Parti’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdikleri kongrede yeniden başkan seçilen İsmail Aynacı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, Aynacı ve Yönetimi’ni ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Başkan Aynacı, CHP’ye teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aynacı, şunları söyledi: ‘Bugün bizleri ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Sayın Fikret Aynacı beyefendiye ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Partilerimizin gerçekleştirdiği ittifakla, ülkemizde iktidarın aslında hayal olmadığını gördük. Bizler İYİ Parti olarak, ülkemizin güzel geleceği için sorumluluğu almaya razıyız. Hepimizin ortak düşüncesi de budur. Ülkemizin 18 yılda nerelere geldiğini hepimiz görmekteyiz. Ülkemiz mutlaka yaşadığı zor durumu atlatacaktır’ dedi.

Gürel, ‘Ülkemiz mutlaka yaşadığı karanlık günleri atlatacaktır’

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: ‘’Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için size teşekkür ediyorum. Size ve değerli yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sizin de belirttiğiniz gibi ülkemiz mutlaka yaşadığı karanlık günleri atlatacaktır. Bizler bunun için partimiz olarak çok çalışacağız, hedeflerimize ulaşacağız’ diye konuştu. Ziyaret daha sonra edilen sohbetin ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —