Tarih: 20.07.2017 14:37

CHP’DEN KIBRIS BARIŞ HAREKATI’NIN 43.YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE GAZİLERE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 43.yıldönümü münasebetiyle Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimini ziyaret etti.

İşeri, “Bizim için tüm gazilerimiz kutsaldır”

Kıbrıs Barış Hareketi’nin 43.yıldönümü münasebetiyle Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimini ziyaret eden İşeri ve yönetimi ziyarette Mehmet Arslan’la konuştu ve şu sözlere yer verdi, “Kıbrıs Barış Harekatının 43.yıldönümü. Bu bağlamda birçok gazimiz tabii geçmişi sadece Kıbrıs Harekatı ile değil Güney Kore’de Güneydoğu’da, törede. Ama tabii bir çoğunuz bünyenizdeki gazi arkadaşlarınızın Kıbrıs’ta da gazi olan arkadaşlarımız da var. En azından Kıbrıs’ın ulusal çıkarları arasından Akdeniz’de çok stratejik önemli bir bölge olması nedeniyle yıldönümünde bir farkındalık ortaya koyma adına hem de sizleri hatırlama adına böyle bir ziyarette bulunduk. Bizim için tüm gazilerimiz kutsaldır. Her alanda ülkenin savunmasında yurdumuzun savunmasında ülkenin bekası için çaba sarf eden bütün gazilerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimi de bu önemli ziyaretten dolayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimine teşekkür etti.

 


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —