Tarih: 20.08.2021 12:46

CHP’li Gençler Deprem Şehitlerimiz için lokma dağıttı ‘GÖLCÜK BU ACIYI ASLA UNUTMAYACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, Gölcük Anıtpark’ta 17 Ağustos 1999 Gölcük Depreminde hayatlarını kaybedenler için lokma dağıttı.

17 Ağustos Gölcük Depreminde hayatlarını kaybeden Şehitlerimiz için gerçekleştirdikleri programa CHP Kocaeli İl Saymanı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gürcan Bekar ve partinin tüm birimleri katılım sağladı.

‘Olası bir depreme mutlaka hazırlıklı olmalıyız’

 CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, ‘22 yıl önce bugün yaşanan Gölcük Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Anıtpark’ta lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Programa katılım sağlayan İl Saymanımız İsmet İşeri’ye, İlçe Başkanımız Fikret Gürel ve yönetimine, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız Gürcan Bekar’a, Kadın Kolları Başkanımız Mine İşeri ve yönetimine ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Deprem Şehitlerimizin ve tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu acıyı asla unutmayacak, unutturmayacağız. Depremin acısını en iyi bilen ilçe olan Gölcük, olası bir depreme mutlaka hazırlıklı olmalı’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —