Tarih: 31.07.2022 13:10

CHP’li Gençler Düzağaç Mahallesi’nde gençleri ziyaret etti ‘GÜZEL GÜNLER YAKINDA’

Facebook Twitter Linked-in

CHP’li Gençler Düzağaç Mahallesi’nde gençleri ziyaret etti

‘GÜZEL GÜNLER YAKINDA’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları  üyeleri ‘GüçSendeSeninElinde’ anlayışı ile Gölcük’te yaşayan gençlere ulaşmaya devam ediyor. CHP’li Gençler Gölcük Düzağaç Mahallesi’nde yaşayan gençleri ziyaret ederek, gençlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldığı mektupları dağıttı.

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın ve gençlik Kolları üyeleri seçim öncesi çalışmalarına hız verdi. Partilerine çalışmalarıyla önemli katkı sağlayan CHP’li Gençler Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldığı mektupları gençlere dağıtmaya devam ediyor.

Aydın, ‘Genç kardeşlerimiz umudunu kaybetmesin’

Gölcük’te yaşayan gençlere ulaşan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın ve Gençlik Kolları Üyeleri, ‘Güzel bir gelecek için Geri Sayım Başladı’ diyerek gençlere umut oluyor. Birçok gencin geleceklerinden umutsuz olduğunu belirten CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın, ‘Yaşanabilir bir Türkiye için yine sahalardaydık.Önümüzdeki seçimlerde ilk defa oy kullanacak arkadaşlarımıza Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldığı mektupları dağıtıp hal hatırlarını sorduk.Değerli arkadaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Umut bizde, umut gençlerde! Birçok genç kardeşlerimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Millet İttifakına güveniyor. Bu durum bizi mutlu etti. Umarız yarınlarımız partimizin iktidarı ile çok güzel olur. Geliyor gelmekte olan’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —