Tarih: 28.06.2022 14:10

CHP’li Gençler Merkez Mahallesi’nde gençleri ziyaret etti ‘YARINIMIZ DAHA GÜZEL OLACAK’

Facebook Twitter Linked-in

CHP’li Gençler Merkez Mahallesi’nde gençleri ziyaret etti

‘YARINIMIZ DAHA GÜZEL OLACAK’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları  üyeleri ‘GüçSendeSeninElinde’ anlayışı ile Gölcük’te yaşayan gençlere ulaşmaya devam ediyor. CHP’li Gençler Gölcük Merkez Mahallesi’nde yaşayan gençleri ziyaret ederek, gençlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldığı mektupları dağıttı.

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın ve gençlik Kolları üyeleri seçim öncesi çalışmalarına hız verdi. Partilerine çalışmalarıyla önemli katkı sağlayan CHP’li Gençler Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaleme aldığı mektupları gençlere dağıtmaya devam ediyor.

Aydın, ‘Genç kardeşlerimiz umudunu kaybetmesin’

Gölcük’te yaşayan gençlere ulaşan Başkan Aydın ve Gençlik Kolları Üyeleri, ‘Güzel bir gelecek için Geri Sayım Başladı’ diyerek gençlere umut oluyor. Birçok gencin geleceklerinden umutsuz olduğunu belirten CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘Biz bu durumun farkındayız. Bunun içinde mücadele içindeyiz. Bizler ölümsüz liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olan gençler olarak, ülkemize sahip çıkmakta, partimiz için çok çalışmaktayız. Bugün Gölcük Merkez Mahallesi’nde bulunan genç kardeşlerimizi ziyaret ederek, Sayın Genel Başkanımızın kaleme aldığı mektupları dağıttık. Birçok genç Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Millet İttifakına güveniyor. Bu durum bizi mutlu etti. Umarız yarınlarımız partimizin iktidarı ile çok güzel olur. Genç kardeşlerimiz sakın umudunu kaybetmesin’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —