Tarih: 21.05.2023 11:30

CHP’li Gençlerden 2. Tur Mesajı ‘ÇOK DAHA GÜÇLÜ GELİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, Yönetimi ve CHP’li Gençler, 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bir araya gelerek, toplantılarını gerçekleştirdi. CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘İkinci tura çok daha güçlü geliyoruz’ diyerek inancını belirtti.

Birlik ve inanç mesajı verdiler

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından ülkemiz 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendi. Türk Milleti 28 Mayıs’ta sandığa giderek, yeni Cumhurbaşkanını belirleyecek. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Cumhuriyet Halk Parti’li Gençler  2. Tur Cumhurbaşkanı seçimleri öncesi bir araya gelerek, birlik ve inanç mesajı verdiler.

‘Güçlü olacağız, bir olacağız’

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, bir araya geldikleri toplantının ardından kısa bir açıklama yaparak, ‘İkinci tura çok daha güçlü geliyoruz. Önümüzdeki süreçte yapacak olduğumuz çalışmalar hakkında bir aradaydık. Güçlü olacağız, bir olacağız, umudumuzu hep diri tutacağız. Onlar umutsuzluğa kapılacağımızı sansınlar, biz çok daha güçlü bir şekilde seçime gideceğiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —