Tarih: 22.11.2021 10:54

CHP’li Gençlerden Metin Kaya’ya ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

HAYIRLI OLSUN TEMENNİLERİNİ İLETTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gürcan Bekar ve Gölcük İlçe Gençlik Kolları Yöneticileri Helvacı Hakkı Değirmendere Şubesi Sahibi Metin Kaya’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Hayırlı olsun temennilerini ilettiler

CHP’li Gençlerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Metin Kaya, yeni işletmesinde konuklarını en iyi şekilde ağırladı. Değirmendere Sahili’nde geçtiğimiz aylarda hizmete giren Helvacı Hakkı’nın Sahibi olan Metin Kaya’yı ziyaret eden CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gürcan Bekar ve Gölcük İlçe Gençlik Kolları Yöneticileri, Metin Kaya’ya hayırlı olsun temennilerini ileterek, uzun sohbet ettiler.

‘Ziyaretleriyle beni onurlandırdılar’

Ziyaret hakkında bilgi veren Metin Kaya, ‘Helvacı Hakkı-Değirmendere’de bugün. Dinlenme günlerini, yeni üye çalışması gibi her türlü takdiri hak eden faaliyetleri ile değerlendiren CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gürcan Bekar ve Gölcük ilçe gençlik yöneticileri, sağolsunlar bizi de ziyaretleri ile onurlandırdılar. Emeklerinize sağlık, her zaman beklerim’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —