Tarih: 01.05.2019 14:00

CHP’li Kadınlar Muhtar Zaim’i ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

CHP’li Kadınlar Muhtar Zaim’i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi 31 Mart Yerel Seçimlerinde Değirmendere Yalı Mahallesi’ne yeniden Muhtar olarak seçilen Nuran Zaim’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Muhtar Zaim’i tebrik ettiler

Başkan Çimen ve Yönetimine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, Başkan Çimen ve Yönetimine teşekkür etti. Başkan Çimen, ziyarette yaptığı konuşmada, ‘Nuran hanım gerçekten mahallesine yaptığı çalışmalarla takdir toplayan değerli bir Muhtarımız. Bizler 31 Mart yerel seçimlerinde Değirmendere Yalı Mahallesi’ne yeniden seçilen değerli Muhtarımızı ziyaret ederek, tebrik etmek istedik. Nuran Muhtarımıza bizleri kırmadığından ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz’ dedi.

Zaim, ‘Hepinize çok teşekkür ediyorum’

Muhtar Zaim, ziyaret için teşekkür ederek, ‘Öncelikle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Siz değerli dostlarımın ziyareti beni mutlu etti.  Yerel seçimlerde mahalle sakinlerim yine beni muhtarlığa taşıdı. Bana bu görevi layık gören değerli Mahallelilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün beni tebrik eden siz değerli dostlarıma da teşekkür ediyor, sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum’  diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —