Tarih: 14.09.2022 13:07

CHP’nin Kurmayları Gölcük’teydi ESNAF VE VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, çalışmaları kapsamında bugün ilimize ve ilçemize geldi. CHP Gölcük İlçe Yönetimini ziyaret eden Öztrak, ilçemizde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın ziyareti esnasında bir genç, yaşadığı durumu anlatarak, ‘Geleceğimden kaygılıyım’ dedi.

Ekonomi Masası’nda önemli isimler Gölcük’e geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında çalışmalarını yürüten Ekonomi Masası 5 grup halinde 14 milletvekili ile ilimizdeki temaslarını sürdürüyor. Gölcük ziyaretine CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partililer eşlik etti.

‘Siz gençlerimiz ülkemizin geleceğisiniz’

CHP’nin Kurmaylarının Gölcük ziyaretinde bir genç yaşadığı durumu anlatmak üzere Öztrak ve beraberindeki heyetin yanına geldi. Yaşadığı durumu Öztrak’a anlatan genç, geleceğinden kaygılı olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Faik Öztrak ve Beraberindeki heyet genci dinleyerek, ‘Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Pes etmeyeceğiz. Çok çalışacağız. Ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Siz gençlerimiz asla ümitsizliğe kapılmayacaksınız’ dedi.

 ‘42 İl ziyareti ve 61 bin kilometre yol yaptık’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, şu ana kadar 42 ili ziyaret ettiklerini ve 61 bin kilometre yol yaptıklarını belirterek, ‘Dur durak demeden ülkemizin geleceği için çok çalışıyoruz. Siz değerli İl ve İlçelerimiz ile aynı koordine de çalışmalarımızı sürdürerek 2023 seçimlerini alacağız. Bugün Kocaeli ilimizin Gölcük ilçesinde siz değerli esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bizler yaşadığınız zorlukların farkındayız. Türkiye son 20 yılda ne yazık ki çok geriye gitti. Mevcut iktidarın yanlış politikaları sayesinde halkımız çok zor günler geçiriyor. Siz esnaflarımız ve vatandaşlarımızın umudu Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

‘Oylarınıza talibiz’

Öztrak, ‘Bizler ülkemizi ve sizleri çok seviyoruz. Ülkemizin güzel geleceği için siz değerli vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Bizler seçimlere hazırız. Ülkemizi uçurumdan kurtaracak olan CHP ve Millet İttifakı’nın bileşenleridir. Halkımızın 2023 seçimlerin CHP ve Millet İttifakını iktidara taşıyacağından asla şüphemiz yok’ dedi.

Kılıçdaroğlu’nun selamını ilettiler

Gölcüklüler CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’a ve beraberindeki heyete yoğun ilgi göstererek, istek ve taleplerini anlattı. Öztrak ve beraberindeki heyet Gölcük’te olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, ‘Sizlere Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdik’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —