Tarih: 11.09.2023 14:31

CHP’nin Kuruluşunun 100. yıldönümü etkinliği muhteşem geçti ‘ATATÜRK’ÜN MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

CHP’nin Kuruluşunun 100. yıldönümü etkinliği muhteşem geçti

‘ATATÜRK’ÜN MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen CHP’nin 100. Yıl kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam Değirmendere Amfi Tiyatro da konser programı düzenlendi.

Önemli isimler Değirmendere’de buluştu

Gölcük CHP’den etkinlik hakkında yapılan açıklamada, ‘Gölcük Gençlik Kollarımız tarafından Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Değirmendere Amfi Tiyatroda düzenlenen konsere İl Başkanımız Bülent Sarı ve il yöneticilerimiz, Milletvekillerimiz Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, Gölcük İlçe Başkanımız Mehmet Uzuner ve yönetimi, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızın başkan ve yönetimleri ile birlikte çok sayıda partilimiz katıldı.’

‘Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi’

Açıklamanın devamında, ‘Bu güzel etkinlik ile Gölcük halkının keyifli bir zaman geçirmelerini sağlayan Gölcük Gençlik Kolu Başkanımız Mete Aydın ve yönetimi olmak üzere tüm örgütümüze teşekkür ediyor “Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla” olan kararlı yürüyüşümüzün devam edeceğini bir kez daha yineliyoruz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —