-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Ciğerci Süleyman yeni adresinde hizmete başladı AÇILIŞA ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI
İlçemizin tanınmış iş insanlarından olan Sebahattin Ellibeş ile oğlu Furkan Ellibeş’in işlettiği Ciğerci Süleyman, yeni adresinde hizmet vermeye başladı. Açılış törenine tanınmış isimler katılım gösterdi.
Gölcük’ün tanınmış simalarından olan Kocaelispor Kulübü’nün eski yöneticilerinden iş insanı Sebahattin Ellibeş ile oğlu Furkan Ellibeş’in sahibi ve işletmecisi olduğu Ciğerci Süleyman Restoranı yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Yeni yerinde müdavimleri akın etti
Uzun yıllardır Başiskele ilçesi Tryp By Wyndham Otel’in arkasında D-130 Karayolu üzerinde hizmet veren Ciğerci Süleyman mevcut yerinden yaklaşık 300 metre ileride, Şaban Turan İş Merkezi’nin zemin katına taşındı. Kocaeli’nin en leziz ciğercilerinden olan Ciğerci Süleyman’ın yeni mekânının açılış töreni yoğun ir katılım ile gerçekleşti.
Açılış töreni yoğun katılım ile gerçekleşti.
Mimari tarzıyla Kocaeli’nin en seçkin mekânlarından biri olan yeni mekanın açılışına CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, İYİ Parti İl Başkanı Kamil Şirin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen, Eski Milli Oyuncu Teknik Direktör Mustafa Denizli, Gölcük Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ellibeş, Eski Hakem Mustafa Çulcu, önceki dönem DYP Kocaeli Milletvekili H. İbrahim Artvinli, Kocaeli CHP il Başkan yardımcıları Fahrettin Salman, Murat Korkmaz, Gölcükspor eski Teknik Direktörü Ali Beykoz, KAV Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Yılmaz, önceki dönem Gölcükspor Başkanı İsmai Gençdemir , önceki dönem Gölcük CHP İlçe Başkanları Fahrettin Büyükoğlu, Caner Uzuner, İsmet İşeri, önceki dönem Gölcükspor Genel Kaptanları Adem Ellibeş, Aydın Barış, Musa Şenol, Hulusi Uzuner ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.
Ellibeş, “Yeni bir vizyon, yeni bir misyon, yeni bir hedefle buradan sizlere bizlere hizmet edecekler”
Gölcük Belediyesi eski Başkanı Mehmet Ellibeş, kurdele kesimi öncesi kısa bir selamlama konuşması yaparak “Değerli konuklar, hanımefendiler, beyefendiler. Evet Sabahattin Bey ve oğulları birlikte bu güzel tesisi aslında yeni açmıyorlar. Takribi üç yüz metre solumuzdan buraya naklettiler. Yeni bir vizyon, yeni bir misyon, yeni bir hedefle buradan sizlere bizlere hizmet edecekler. Ben genç kardeşlerime, yeğenlerime başarılar diliyorum. Bundan önce zaten başarılarını gösterdiler. Geleceğe de daha güzel hizmetlerle niceyi hizmet edeceklerinden şüphem yoktur” dedi.
Ada, “İnşallah bu yeni yerinde yeni yerin bereketiyle daha iyi hizmetler verecek”
ardından söz alan Vali Yardımcısı Ali Ada konuşmasında, “Bu işletme daha önceki yerinde, ilçemize, bölgemize, ilimize önemli hizmetler veriyordu. İnşallah bu yeni yerinde yeni yerin bereketiyle daha iyi hizmetler verecek. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Kurdeleyi hep birlikte kestiler
Konuşmaların ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi ve yeni mekana geçildi. Modern mimarisi ile dekore edilen Ciğerci Süleyman davetlilerinden tam not aldı.
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
Yükleniyor



