Tarih: 11.09.2018 13:57

Çimen, ‘CHP’de sandığa gitmemek diye bir şey olmaz’

Facebook Twitter Linked-in

Çimen, ‘CHP’de sandığa gitmemek diye bir şey olmaz’

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi.

‘CHP büyük bir çınardır’

Başkan Çimen, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ‘Biliyorsunuz 9 Eylül’de kuruluşun ve kurtuluşun, özgürlüklerin, devrimlerin teminatı Atamızın kurduğu CHP’nin 95’nci yıl dönümünü kutladık. Bizler en başta Atamızı ve tüm Genel Başkanlarımızı saygıyla anıyoruz. CHP Büyük bir çınardır. Biliyorsunuz ki okullarda uyum eğitimi alacak öğrencilerimizin eğitimi başladı. Okullara gelen yazıya göre artık Milli Bayramlarımız ve Atatürk müfredata girmiş. Bu gerçekten çok güzel bir karar’ dedi.

‘Ülkemizde fırsat düşkünlerinin önüne bir an önce geçilmeli’

Ülke gündemi ve ekonomi hakkında düşüncelerini açıklayan Başkan Çimen, ‘Hayat pahalılığı ile karşı karşıyayız. İğneden ipliğe kadar her şeye zam geldi. Şu anda bunlara bir önlem alınmıyor. Bir an önce fırsat düşkünlerinin önüne geçilmeli. Ülkemizde ne yazık ki bu süreçte bir gecede zengin olanlar var. İşçi, emekliler ve memurlar gerçekten çok zor durumda. Saraylarda rahat oturanlar halkın gerçek durumunu görmüyor. Üretim yok, sürekli dışarıdan alıyoruz. Biliyorsunuz ki sürekli dışarıdan ürün alan ülkeler batar. Bir ülkede dolar artarsa o ülkenin parasının değeri düşer. Üretim yok, milli ve yerli fabrikalar, öz mallarımız satılmış durumda. Kontrolsüz, aşısız, hastalıklı hayvanlar çok rahat bir şekilde ülkemize getiriliyorlar. Doğru üretim yok. İnsanların sağlıklarıyla oynuyorlar. Ülkemizde ne yazık ki sağlık konusunda yaşanalar ortada. Şimdiye kadar yaz meyve ve sebzeleriyle idare ettik. Ama önümüz kış. Bu insanların hali ne olacak. Fiyatlar almış başını gidiyor. Neden bu halk hep zorluğu yaşamak zorunda?’ dedi.

‘Yerel seçimlere çok çalışacağız’

Başkan Çimen yerel seçimlere çok çalışacaklarını ifade edip, şunları söyledi: ‘Bizler yerel seçimlere çok çalışacağız. Yerelde adayımız belli olduktan sonra çok çalışacağız. Kadınlara ulaşacağız. Elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Artık çok kritik süreçteyiz. Halkımızdan çok rica ediyorum; ülkemizin geleceği adına çok iyi düşünüp oylarını versinler’ dedi.

‘Ülkesini ve partisini seven her CHP’li sandığa gidecektir’

Çimen, ‘Partimiz Cumhuriyet Kurulduğundan yana Atatürk’ün izinden yürüyerek bugünlere geldi. İnsanlar bazı şeylere sinirlendiği için seçimlerde sandıklara gitmeyecekleri söyleniyor. Şunu herkes çok iyi bilmeli. CHP çok büyük bir çınardır. Öyle küçük rüzgarlar partimizi yıkamaz. Herkes seçimlerde vatandaşlık görevini yerine getirip, sandığa gider. Bizim seçimeniz çok duyarlıdır. Hassastır. Bizim seçmenler eğer sandığa gitmezse kimin kazanacağını çok iyi bilirler. O yüzden sandığa gitmemek gibi bir durumun olacağını sanmıyorum’ diyerek açıklamalarını bitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —