Tarih: 13.07.2023 13:54

Çınarlık Meydanı’nda bulunan çocuk parkı AKŞAMLARI CIVIL CIVIL

Facebook Twitter Linked-in

Çınarlık Meydanı’nda bulunan çocuk parkı

AKŞAMLARI CIVIL CIVIL

İlçemizde bulunan çocuk parkları gündüzleri olduğu kadar akşam saatleri de oldukça yoğun ilgi görüyor. Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan çocuk parkı akşam saatleri gönüllerince eğlenen çocuklar ile cıvıl cıvıldı.

Gündüzleri kadar akşam saatleri de yoğun ilgi görüyor

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde ilçemizdeki çocuk parkları çocukların yoğun ilgisini görüyor. Son günlerde hava sıcaklığının aşırı yüksek olması nedeniyle gündüz saatleri pek kullanılmayan çocuk parkları akşam saatlerinde daha da hareketli oluyor. İlçemize bağlı Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan çocuk parkı akşam saatlerinde oldukça yoğun ilgi görüyor. Aileleriyle birlikte çocuk parkına gelen çocuklar gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardılar.

Ailelerden teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yenilenen ve daha sonrasında da salıncak eklenen çocuk parkı, çocukların yoğun ilgisini görüyor. Gündüz saatleri kadar akşam saatleri de oldukça hareketli olan çocuk parkında çocuklar gönüllerince  eğlenmenin tadını çıkardılar. Çocuk parkından oldukça memnun olduklarını dile getiren aileler yetkililere teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —