Tarih: 24.09.2024 17:32

Cinemre, “Güzel bir sezon olmasını diliyorum”

Facebook Twitter Linked-in

Sırf Tiyatro ve Fi Sanat Merkezi Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Sırf Tiyatro ismiyle bu sanat yolculuğuna 2006 yılında başladık. Şimdi 19 yıla dayandı tecrübemiz. Birbirini seven, sayan, saygı duyan tecrübeli isimlere hep yenilerini kattık. Neler mi yaptık? Neler yapmadık ki. Prestijli organizasyonlar, turneler, birbirinden güzel projeler” dedi. 

Yaptıkları projeleri açıkladı

Cinemre, “Bu projeler Gölcük’te Oda Tiyatrosu, Gölcük’te kostüm ve aksesuar deposu, Gölcük İhsaniye’de 4 katlı Etüd ve Sanat Merkezi, Gölcük Değirmendere’de robotik kodlama ve Sanat merkezi, Gölcük Hisareyn’de geniş bir alanda Dekor yapım Atölyesi,  2 Mobil sahne aracı ile her noktaya ulaşabilen bir organizasyon ağı.”

Hayalden gerçeğe Sırf Tiyatro

Sırf Tiyatro ve Fi Sanat Merkezi Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre, açıklamalarının sonunda, “Yaz dönemi alan organizasyonlarımızı tamamladık. Ülkenin her bölgesine Ekim ayı itibariyle bu sezonda tecrübeli kadromuz ve birbirinden güzel çocuk ve yetişkin oyunlarımız ile ulaşacağız. İnstagram ve Facebook sayfalarımızdan bizlere ulaşabilir ve etkinliklerimizi takip edebilirsiniz. Bütün tiyatro ekiplerine güzel bir sezon olmasını temenni ediyorum. Boşuna demiyoruz; Hayalden gerçeğe diye Sırf Tiyatro” dedi. 

haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —