Tarih: 17.10.2018 13:40

Çocuk parkının yanındaki büyük tehlike

Facebook Twitter Linked-in

Çocuk parkının yanındaki büyük tehlike

İlçemizin en kalabalık mahallesi olan Merkez Mahallesi’nde geçtiğimiz haftalarda yıkılan eski Barbaros Hayrettin Paşa Bilgi Evi binasının alanında bulunan çukurun etrafında herhangi bir önlem alınmaması nedeniyle aileler büyük tedirginlik yaşarken bulunan çukurun çocuk parkının hemen yanında olması tedirginliği daha da arttırıyor.

2 metreden fazla derinliğe sahip

Geçtiğimiz haftalarda yıkımı gerçekleşen Eski Barbaros Hayrettin Paşa Bilgi Evi binasının alanında oluşan çukurun etrafında herhangi bir önlem alınmaması nedeniyle aileler büyük tedirginlik yaşıyor. 2 metreden fazla derinliğe sahip olan ve etrafında herhangi bir güvenlik önlemi olmayan çukurun çocuk parkının hemen yanında olması tedirginliği daha da arttırırken aileler en kısa zamanda gerekli önlemlerin alınmasını istediklerini ifade ettiler.

Aileler tedirgin ve biran önce önlem alınmasını istiyor

Yıkım çalışmasından sonra etrafına sadece kırmızı şerit çekildiğini ve kısa sürede kopan şeritten başka herhangi bir önlem alınmadığını ifade eden vatandaşlar, “ Mahallemizde en çok kullanılan sokaklardan biri olan 33. Sokak üzerinde bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Bilgi Evi’nin yıkımından sonra alanı o şekilde bıraktılar ve günlerdir herhangi bir önlem almadılar. Biz bile bu sokaktan geçerken korkuyoruz. Birde küçük çocuğu olan aileleri düşünün. Neden bu alanı bu şekilde herhangi bir önlem almadan bıraktıklarını da anlamış değiliz ve en kısa zamanda gerekli önlemlerin alınmasını bekliyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —