Tarih: 02.04.2023 09:55

Çocuk Parkının zeminine bakım yapılması isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkına bakım yapılması isteniyor. Park içinde otların oldukça uzadığını ve kesilmesi gerektiğini ifade eden mahalle sakinleri ayrıca parkın zeminin kauçuk zemin ile kaplaması gerektiğini belirttiler.

Kauçuk zemin isteniyor

Bahar aylarını yaşadığımız şu günler güzel havalarda çocuklar en büyük aktiviteleri oyun parkları oluyor. İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkı uzayan otları nedeniyle çocukları zor durumda bırakıyor. Havaların güzel olduğu günlerde çocuklarını parkta oynatmak istediklerini fakat uzayan otlar nedeniyle zorlandıklarını ifade eden aileler parkın zeminin kauçuk zemin yapılmasını istediklerini ifade ettiler.

“Kauçuk zemin hem bakım hem de güvenlik açısından daha uygun”

Konu hakkında açıklama yapan aileler, “Nisan ayındayız ve havalar ısınmaya başlıyor. Çocuklarımız kış boyunca zaten doğru düzgün dışarıda oynayamadılar. Şimdi havalar ısınmaya başladı ve çocuklarımız parkta oynamak istiyorlar. Fakat parkın zemini çocuklarımız için hiç elverişli değil. Aşırı uzayan otlar nedeniyle çocuklarımız oyun oynamakta zorlanıyorlar. Birde en ufak bir yağmurda parkın zemini çamur oluyor ve buda çocuklarımızı çok engelliyor. Bu nedenle bizler parkın zemininin kauçuk zemin yapılmasını istiyoruz. Hem bakım açısından hem de güvenlik açısından daha uygun olduğun düşünüyoruz ve yetkililerin bu isteğimizi en kısa zamanda yerine getirmelerini talep ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —