Tarih: 26.10.2021 09:13

Çocuk satıcılar hem kendilerini hem de sürücüleri tehlikeye atıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Amiral Sağlam Caddesi’nde satış yapan ya da birileri tarafından satış yaptırılan çocuklar hayatlarını tehlikeye atmaya devam ediyor. Tüm uyarılara rağmen çocuklar her gün aynı mevkiye gelerek, sürücülere ellerinde getirdikleri mendilleri satmaya çalışıyor.

Önüne geçilemiyor

Eğitim alacakları dönemde trafik ışıklarına gelerek, satış yapmaya çalışan ve hayatlarını tehlikeye atan çocuklar vatandaşları da endişelendiriyor. Gölcük Mobil Işıklarda kırmızı ışık yandığında araçların önüne fırlayan çocuklar birçok sürücünün yüreğini ağzına getiriyor. Bazı sürücüler çocuklara yaptıklarının yanlış olduğunu söylese de çocukların kendilerini dinlemediğini, kendilerini araçların önüne attıklarını belirtti.

Sürücüler tedirgin

Gölcük’te uzun süredir yaşanan bu sorunun önüne bir türlü geçilemiyor. Çocuklar yetkililer tarafından uyarılsa da yetkililerin olmadığı bir zamanda yine kendilerini trafik ışıklarında araçların önüne atıyor. Konu hakkında rahatsızlıklarını ifade eden bazı sürücüler, ‘Bu çocuklar eğitim görecekleri yaşta burada satış yapmaya çalışıyor. Kendilerini araçların önüne atarak, hayatlarını da hiçe sayıyorlar. Bu durum gerçekten çok üzücü. Umarız alınan önlemlerle çocuklar kendilerini tehlikeye atmaz’ dediler.






Orjinal Habere Git

— HABER SONU —