9380,95%0,45
37,90% 0,30
42,94% 1,61
3957,95% 2,25
6383,07% 2,67
Gölcük’te 0-16 yaş grubuna hitap eden ürün çeşitleriyle aileler kadar onların çocuklarına tercih ettiği bir marka olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Fan Pop Çocuk giyim, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamaları kapsamında çocuklar kadar aileleri de mutlu edecek bir alışveriş şöleni yaşatmaya hazır.
Fan Pop çocuk giyim belirledikleri tarihlerde yaptığı indirim ve özel kampanyalar ile fark oluşturmaya özen gösteriyor. Bu hazırlıkların bir yenisini bu yıl 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kapsamında çocukları ve ailelerini çok mutlu edecek özel bir alışveriş günleri yaşatmaya hazırlanıyor.
“Çocukların bu özel gününü bayram havasında yaşayalım”
Fan Pop çocuk giyimin mağaza müdürü Salih Ergün bu konuda bir açıklamada bulunarak “23 Nisan Ülkemizde kutlanılan ve Ulu önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği çok anlamlı bir gündür. Bizlerde bu konuda 23 Nisan öncesinde bir birinden kaliteli ürünlerimizin uygun fiyattan alış veriş yapılmasını sağlamak üzere bir kampanya başlatmış bulunuyoruz. Mağazamızdaki seçili ürünlere özel indirim kampanyamızla çocukları mutlu etmek istedik. Her aile çocuklarına bir birinden şık ve güzel kıyafetler almak ister. Bizde böyle bir gün için hizmetlerimizle ve düzenlediğimiz indirim günleriyle farklılık oluşturmak istedik” dedi.
“23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramında çocuklar mutlu olsun”
Salih Ergün, “Fan Pop çocuk giyimde yeni doğan bebekler için ihtiyaç duyulan kıyafetler konusunda her şeyi bulmak çok kolay. Yeni ürünlerimizle de Yeni doğan bebeklerde yeni sezonda en güzel kıyafetleri giyecekler dedi. 0 -16 yaş arası kadar kız ve erkek çocuklar için tüm giysi çeşitlerini en uygun fiyattan vatandaşlarımızın bulmalarını sağlamaya devam ederek müşteri memnuniyetimizi önemsediğimizi hizmetlerimizle gösteriyoruz. Fan pop çocuk giyim alışveriş odaklı değil müşteri odaklı bir markadır” dedi.
“Çocuklar için giysi adına aranılan ne varsa her şey var”
Salih Ergün son olarak, “Fan Pop çocuk giyim olarak, İlkbahar sezonu ürünlerimizi raflarımızda teşhir ederek sezona hazır olarak giriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini önemsiyor bu yönde hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Kaliteli alışverişin adresi Fan Pop çocuk giyimde sloganımız belli, Giysi adına aranılan ne varsa her şey var başka bir arzunuz” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Haber: Lale Aleyna BATMAN