Tarih: 23.05.2019 13:47

Çocuklardan Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği’ne Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Çocuklardan Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği’ne Ziyaret

İnci Tanem Yetenek Geliştirme Merkezi’ne giden yaşları 3 ile 6 arasında değişen 56 okul öncesi çocuğa Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği’nde tanıtım gezisi gerçekleşti.

Çocuklara dernek faaliyetleri anlatıldı

Klinik Psikolog Emre Özdemir tarafından çocukların yaşlarına uygun görseller ve materyaller kullanılarak yardımseverlik değeri çocuklara aktarılmış sonrasında dernek faaliyetleri çocukların anlayacağı bir dil ile anlatılarak dernek tanıtımı yapılmıştır. Çocuklar kendi harçlıkları ile biriktirdikleri yardım ücretlerine temsilciliğe teslim ederek, çocuklara paylaşım noktası gezdirildi.

Yılmaz, ‘Bu sefer yardım yapan bireylerimiz, miniklerimiz oldu’

Gölcük Temsilcisi Abdulragıb Yılmaz, “Özellikle bu yaş grubu çocuklar yardım derneklerine gelerek hem yardımseverliğin ne olduğunu somut olarak deneyimlemiş hem de kendi harçlıklarını muhtaç ailelere vererek paylaşmanın ne demek olduğunu öğrenmiş oluyor. Gölcük Temsilciliği olarak bu enerji ve neşe dolu çocuklarımızı ağırlamaktan çok keyif aldık. Bu sefer yardım yapan bireylerimiz, miniklerimiz oldu. Allah hem onlardan hem de anne babalarından razı olsun.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —