Tarih: 05.08.2019 12:49

Çocukların renkli dünyası Develi Giyim YENİ ADRESİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Çocukların renkli dünyası  Develi Giyim

YENİ ADRESİNDE

Çocuk giyim alanında ilçemizin önde gelen mağazalarından olan Develi Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası daha iyi hizmet sunabilmek adına Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No: 31/B (KOMEK Karşısı / Turkuaz Diş Hastanesi Yanı/ Akbank Sokağı) adresinde ki yeni mağazasında hizmet vermeye devam edecek.

Hakan ve Serdar Develi Kardeşler aileleri yeni mağazalarını görmeye davet etti

İlçemizde 35 yıl önce hizmet vermeye başlayan, 16 yıl 17 Ağustos Kapalı Çarşısı ve son 3 yıldır da Amiral Sağlam Caddesi No:4 adresinde hizmet vermekte olan Develi Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası daha iyi hizmet verebilmek için yeni adresine taşındı. Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No: 31/B (KOMEK Karşısı / Turkuaz Diş Hastanesi Yanı/ Akbank Sokağı) adresinde bulunan mağazalarının eski mağazalarına oranla daha geniş olduğunu ve bu sayede ürün yelpazelerini daha geniş tutabileceklerini ifade eden Hakan ve Serdar Develi Kardeşler aileleri yeni mağazalarını görmeye davet etti.

Yeni mağaza 650 m2’lik kullanım alanına sahip

Ailelere daha iyi hizmet sunabilmek adına yeni adreslerinde hizmet verecek olan Develi Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası işletmecisi Serdar Develi yeni mağazaları hakkında bilgi verdi.  Develi yaptığı açıklamada, “ Bir önceki mağazamız artık bize yetmiyordu. Özellikle beşik, bebek arabası ve mobilya konusunda çok sıkıntı yaşıyorduk. Yeni mağazamız üst katı 325 m2 ve alt katıyla birlikte toplamda 650 m2’lik bir kullanım alanına sahip. Eski mağazamız 125 m2 idi ve gerçekten yetmiyordu. Şimdi yeni mağazamızda ürün yelpazemizi daha geniş tutabileceğiz. Bunun yanında okul kıyafetlerine çok ağırlık veremiyorduk. Şimdi yeni mağazamızda okul kıyafetlerine geniş bir bölüm ayırabildik. Zaten okul kıyafetleri satışları da yavaş yavaş başladı. Özellikle bayramda tatile gidecek olan aileler okul kıyafetlerini alıyor. Bunu yanı sıra yeni mağazamıza gelen müşterilerden oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. Daha tam anlamıyla yerleşemedik ama satışlarınız başladı. ailelerimizi yeni mağazamıza bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —