Tarih: 05.08.2024 17:44

Çocuklarla anne babalar kaliteli vakit geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Ortaya çıkardığı hizmetlerle Kocaeli’de yaşayan vatandaşların hayatına değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği etkinliklerle kadın, aile ve çocukların gelişimine önem veriyor. Bu kapsamda Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Mutlu Şehir Okulları etkinlikleri devam ediyor. Hafta sonunda  Ormanya’da Mutlu Şehir Okulları projesi kapsamında ebeveynlere ve çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. 

AİLE İÇİN KEYİFLİ AKTİVİTELER 

Etkinlikler kapsamında 6-10 yaş arası çocuklar için iki günlük eğitimçanta boyama ve paraşüt gibi motor gelişimini destekleyen etkinlikler anne babaların katılımıyla yapıldı. Çocuklar eğlenceli ve öğretici aktivitelere yoğunlaşırken anne ve babalara uzman psikologlar tarafından “Sağlıklı Ebeveyn Tutumları” semineri verilerek aile yapısının güçlendirilmesinin önemi vurgulandı. Doğada yapılan bu tür aktiviteler özellikle çocukların duyusal motor gelişimini destekliyor.

MUTLU ŞEHİR’E SENDE KATIL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve ücretsiz  olarak verilen Mutlu Şehir Okulları eğitim programlarına katılmak için 02623182725  numaralı telefondan iletişim kurabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —