Tarih: 13.11.2022 13:30

Çök-Kapan-Tutun Deprem Anı Tatbikatı Gölcük’te de yapıldı BURASI DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ

Facebook Twitter Linked-in

Çök-Kapan-Tutun Deprem Anı Tatbikatı Gölcük’te de yapıldı

BURASI DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ

Kaymakam Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57’de, tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak yapılan Deprem Anı Çök-Kapan-Tutun Deprem Tatbikatını ilçemizde gençlerle birlikte yaptı.

Tatbikatı KYK Öğrenci Yurdu’nda gençlerle birlikte yaptılar

Düzce depreminin yıl dönümünde, olası depremlere daima hazırlıklı olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla, İçişleri Bakanlığı ve AFAD iş birliğiyle, ülkemiz genelinde, saat 18.57’de yapılan, Çök – Kapan – Tutun Deprem Anı Tatbikatı’na, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Sarıdağ, Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan ve gençler ile birlikte, KYK Öğrenci Yurdu’nda katıldı.

‘Tatbikatta emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’

Saatler 18.57’ye geldiğinde tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak telefonlara gönderilen sinyal ile başlayan tatbikatta, Kaymakam Özdemir ve Başkan Sezer, gençler ile birlikte Çök-Kapan-Tutun Deprem tatbikatını yaptı. Kaymakam Özdemir ve Başkan Sezer, ‘Afetlere, millet olarak daima hazırlıklı ve bilinçli olmamız için yapılan bu önemli tatbikatta emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah; ülkemizi, her türlü afetten muhafaza eylesin’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —