Tarih: 28.07.2019 13:51

Çöken köprünün yenileme çalışması tüm hızıyla devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere’nin en eski köprüsü olan geçtiğimiz haftalarda çöken Değirmendere Atatürk Mahallesi Yalı Yolu Caddesi ile Cumhuriyet Mahallesi 3145. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan köprünün yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Değirmendere’nin en eski köprülerinden biriydi

Geçtiğimiz günlerde  ilçemize bağlı Değirmendere’de, Atatürk Mahallesi Yalı Yolu Caddesi ile Cumhuriyet Mahallesi 3145. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunana köprünün yolu biranda çökmüş ve çevredeki vatandaşları oldukça tedirgin etmişti. Değirmendere’nin en eski köprülerinden biri olan ve  zamanla aşınarak yıkılan bölümün daha sağlam olarak yapılması adına ilgili ekipler, kısa zamanda alanda çalışma başlatarak yol yapımına başlamıştı. Büyük bir titizlikle sürdürülen çalışmaları  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de yakında takip ediyor ve  yolun eskisinden daha sağlam ve sorun çıkarmayacak şekilde yeniden trafiğe açılacağını  dile getirmişti.

Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi’nin ortak yürüttüğü çalışma ile yeniden yapılan köprünün en kısa zamanda tamamlanarak yolun yeniden trafiğe açılması planlanıyor. Büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalarda köprünün büyük bir bölümü tamamlanmış durumda. İlerleyen günlerde üst kısmının da tamamlanmasıyla yol tamamlanmış olacak. Ekipler yolun en geç Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacağını ve yolun trafiğe açılacağını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —