Tarih: 28.04.2020 12:49

Çöp konteynırı varken çöpü yere atmak neden?

Facebook Twitter Linked-in

Çöp konteynırı varken çöpü yere atmak neden?

Uzun yıllardır saatli çöp uygulaması yapılan ilçemizde bazı bölgelerde yer altı çöp konteynırı uygulamasına geçilmiş ve bazı bölgelere de çöp konteynırı konulmuştu. Kavaklı Sahili’nde çöp konteynırı olmasına rağmen çöplerin yere atılmış olması görenleri hayrete düşürdü.

Coronaviris ile mücadele ettiğimiz şu günlerde büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri personeline yapılan büyük bir saygısızlık vatandaşları derinden üzdü. Kavaklı Sahili’nde çöp konteynırı olmasına rağmen çöp yerlere atan duyarsız vatandaş büyük tepki aldı.

“O çöpü oraya koyanı görüp ifşa etmeyi çok isterdik”

Tüm dünya gibi mücadele ettiğimiz Coronaviris’ün yanı sıra Ramazan Ayını idrak ettiğimiz şu günlerde Kavaklı Sahili’nde çöp konteynırı olmasına rağmen çöpünü yere atan duyarsız vatandaş büyük tepki aldı.  Çöp konteynırı yerine çöpün yerlere atıldığını ve  yerlere saçılan çöpün bir temizlik görevlisi tarafından toplandığını gören vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Güne böyle bir manzara ile başlamak ne yazık ki bizi üzdü. Çöp konteynırın içine atmak yerine yanına çöpü koyan bir milletiz hala ve bu temizlik görevlisi arkadaşımız bunu temizlemek zorunda kalıyor. Yazık değil mi ya adam oruç oruç bu pislikle uğraşıyor,  o çöpü oraya koyanı görüp ifşa etmeyi çok isterdik” diyerek sitemlerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —