Tarih: 30.07.2021 10:03

Corona sürecinde dezenfektanlar boş kalmamalı

Facebook Twitter Linked-in

Corona sürecinde dezenfektanlar boş kalmamalı

İlçemiz genelinde bulunan dezenfektan kutularının bazıları bir süredir boş halde duruyor. Vatandaşlar dezenfektanların belirli periyotlarda dolumunun yapılması gerektiğini söylediler.

Vaka sayıları arttı, kurallara daha çok uymalıyız

Coronavirüsle mücadele kapsamında hijyen kurallarına uymak çok önemli. Cadde ve sokaklarda sosyal mesafe kurallarına uymanın yanında el hijyenine de uymak zorundayız. Fakat ilçemiz genelinde bulunan bazı duraklarda yer alan dezenfektan kutuları boş durumda. Vaka sayılarının hızla arttığı bugünlerde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymanın önemi daha da artmış durumda.

Bu süreçte temizlik çok önemli

Mahalle sakinlerinden bazıları, ‘Coronavirüs sürecinde dezenfektan kullanımı çok önemli. Bizler minibüsten indikten sonra elimizi dezenfekte etmek istiyoruz. Fakat bu duraktaki dezenfektan bir süredir boş duruyor. Belediyemiz dezenfektanları doldurmaya bir süre daha doldurmaya devam etmeli. Bir lafımızda dezenfektanları alanlara olacak. Vatandaşlar için çok önemli olan dezenfektanları almak kimsenin hakkı değil. Bunu yapanlara asla hakkımız helal değil’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —