Tarih: 02.11.2021 13:51

Corona’yı yendi kalbine yenildi NEVZAT ERENKAYA VEFAT ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Corona’yı yendi kalbine yenildi

NEVZAT ERENKAYA VEFAT ETTİ

İlçemizin tanınmış ailelerinden, Gölcük eşrafından Nevzat Erenkaya 66 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yaklaşık 1 ay önce Coronavirüse yakalanan Erenkaya, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nde tedavi görüyordu.

İlerleyen süreç içerisinde önce yoğun bakıma alınan, ardından durumunun kötüye gitmesi sebebiyle entübe edilen Nevzat Erenkaya, önceki akşam Doktorların tüm çabalarına rağmen hayata gözlerini yumdu.

Hastanede gördüğü tedavi ile coronayı yenmişti

Hastanede tedavi gördüğü süreç içersinde yapılan müdahaleler ve uygulanan tedavilerle coronavirüsü atlatan Nevzat Erenkaya, bu defa da bu sıkıntılı dönemde kalbi daha fazla dayanamadı ve hayata gözlerini yumdu.

Dualarla ve gözyaşlarıyla uğurlandı

Vefatı ilimizde ve sevenleri arasında üzüntüyle karşılanan Nevzat Erenkaya’nın cenazesi bugün Gölcük Tevfik Hoca Camiinde kılınan Öğle namazının ardından Hasaneyn Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Erenkaya’nın çok sayıda dostları ve sevenleri cenazeye katılım sağladı

İlimizde ve ilçemizde çok sevilen Nevzat Erenkaya’nın cenaze namazına  Eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlarından ve CHP Kocaeli eski Milletvekillerinden Hikmet Erenkaya’nın yanı sıra Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, SP önceki dönem  İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, çok sayıda Gölcük esnafı ile Erenkaya ailesinin dostları ve sevenleri katılım gösterdi. Bizde gazetemiz adına Merhum Nevzat Erenkaya’ya Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. 

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —