Tarih: 04.08.2019 16:10

Çotanak Ticaret Beko Bayii’nden kaçırılmayacak fırsat BİRBİRİNDEN CAZİP KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde 14 yıldır Hüseyin Meme tarafından işletilen Çotonak Ticaret Beko Bayii’nden kaçırılmayacak yaz fırsatları devam ediyor.

Düğün paketlerinde kaçırılmayacak indirimler

 Beko ve İpek Mobilya Gölcük Ana Bayii olarak hizmet veren Çotanak Ticaret’te düğün paketlerinde kaçırılmayacak fırsatlar devam ediyor. Yatak odası+ yemek odası + oturma grubu 12.999, oturma grupları 3.750’den başlayan fiyatlarla. Ayrıca Kurban Bayramı öncesi derindondurucularda ÖTV Bizden kampayasıyla 900 Liradan başlayan uygun fiyatlarla Çotanak Ticaret’te. Derin dondurucuları yanı sıra Çotanak Ticaret’te çamaşır makinaları 1.849, bulaşık makinaları 1.599 ve buzdolapları 2.699 Liradan başlayan fiyatlarla. Çotanak Ticaret olarak müşterilerine her türlü ödeme kolaylığı sağladıklarını ifade eden Çotonak Ticaret Beko Bayii işletmecisi Hüseyin Meme, “ Çotanak Ticaret olarak kişiye özel taksit seçenekleriyle 60 aya varan taksit imkanlarımız mevcuttur. Ayrıca tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 18 aya varan taksit imksnımız bulunmaktadır dedi.

“Ekonomimizdeki kötü hava son iki aydır dağılmış olup piyasalara güven gelmiştir”

Son yıllarda yaşanan ekonomik krizin Gölcük esnafını oldukça etkilediğini ifade eden Çotonak Ticaret Beko Bayii işletmcisi Hüseyin Meme, “ 2018 yılının son çeyreğinden 2019 yılı Mayıs sonuna kadar geçen sürede ekonomimizdeki kötü hava son iki aydır dağılmış olup piyasalara güven gelmiştir. Mevcut kampanyalarımız ile fiyatlarımız kriz öncesideki fiyatlara yaklaşmış olup halkımızın bu dönemlerde alışveriş yaparak ekonomimizi daha da canladırmaya davet ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —