Tarih: 27.07.2018 14:36

Cuma Namazı çıkışı dilencilerden geçilmiyor

Facebook Twitter Linked-in

Cuma namazı çıkışı dilencilerden geçilmiyor

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma namazı çıkışı cami önleri dilenciden geçilmiyordu. Zabıta Memurlarının bütün önlemlerine rağmen dilenciler cami önlerinde dilenmekten vazgeçmiyor.

Alınan önlemlere rağmen manzara değişmiyor

İlçemiz de hemen hemen her cadde ve sokakta karşımıza çıkan dilenciler Cuma  günleri de  Cuma namazı çıkışı cami önlerinden ayrılmıyor. Gölcük Belediyesi Zabıta Memurlarının bütün çabasına ve uyarmasına rağmen her hafta olduğu gibi bu hafta da Merkez Mahallesi’nde bulunan Çarşı İçi Camii’nde Cuma namazı çıkışında yine dilenciler ile doluydu. Cuma çıkışında dilenciler vatandaşların duygularını suiistimal ederek para kazandıkları ve bu sayede de çalışmaktan ziyade dilenmeye devam ettiklerini böyle devam edildiği takdirde bu görüntülerin her Cuma yaşanmaya devam edecek.

Her dilencinin kucağında çocuk eksik olmuyor

Her hafta Cuma Namazı çıkışı cami önlerinde eksik olmayan dilenciler hakkında vatandaşlar, “ Her hafta Cuma Namazı çıkışı bu manzara ile karşılaşmak istemiyoruz. Bu konuda yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyoruz. Yaz kış demeden ellerinde çocuklar ile sokak sokak dileniyorlar. Yani bu kadınlara değil kucaklarında ki çocuklara üzüldüğümüz için önlem alınmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —