Tarih: 14.04.2023 11:33

Cumhur İttifakı Ortakları bu ziyarette buluştu EREN, ‘SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren ve Yönetimi geçtiğimiz gün AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimini ziyaret etti. Seçim öncesi Cumhur İttifakı bu ziyarette bir araya gelerek, seçimlerde zaferi kendilerinin kazanacağını belirtti.

Ziyarette konuşma yapan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren, ‘Amacımız ülkemizin geleceği” diyerek, ‘14 Mayıs seçimlerinde sandıktan zaferle Cumhur İttifakı çıkacak’ dedi. 

Seymen ‘Yeniden Refah Partisi ile daha da güçlendik’

14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’na geçme kararı alan Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren ve Yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Bizler inandığımız yolda ilerliyor ve Türkiye Yüzyılı için 14 Mayıs seçimlerinde Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimde de zaferle çıkacağından eminiz. Bu yolda bize katılan Yeniden Refah Partisi ile daha da güçlendik ve seçimden zaferle çıkacağımıza eminiz. Ziyaretlerinden ötürü Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren ve Yönetimine gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Eren’den Seymen’e ve yönetimine teşekkür

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren, ziyaretleri hakkında şu bilgileri verdi: ‘Bugün ki ziyaretimizi Cumhur İttifakı ortağı olduğumuz AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatına gerçekleştirdik. Uzun uzun fikir alışverişinde ve karşılıklı çalışmalarımız hakkında paylaşımlarda bulunduk. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan AK Parti İlçe Başkanı Sayın Çetin Seymen ve tüm yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —